Pokud se musim prokazat obcankou, tak to uz si tu penezenku kde mam obe dve karticky tedy stejne musim vzit. Takze abych vyjel s prazdnymi kapsy pouze s mobilem stejne nepujde. velky TP se normalne nevozi a maly TP ma vetsina lidi v kastliku v aute. Ten pak nikdy nezapomenu. Takze pokrok zadny. Pokud se nebude moci se prokazat nejakym dokladem v mobilu tak je to o nicem
Občanku u sebe též vozit nemusíte
6eby konečne pokutovali ty mlhovkaře mneli by jit na přeskoušení a zaplatit tučne pokuty když sviti se všim vedne vnoci na všechno kašlou a policajti si toho nevšimaj hlavne že zavšechno chtej penize.jeto ostuda
Pane, a kolik řidičů při čekání před staženými závorami ztlumí světla? A co ti, co se vám a mně se "lepí" na kufr? A co "králové rychlého pruhu" na dálnicích? A co ti, co nedávají znamení o změně směru jízdy? A co.....?! Nic, řečnická otázka.
Vzhledem k počtu policistů v terénu, se toho asi moc měnit nebude.. Pokud nemá na dodržování zákonů kdo dohlížet a trestat jejich porušování, je jejich množení jaksi na prd.
Jako ty prachy za dálniční známku je fakt bizár. Třeba každou druhou jízdu po D1 musím vzdát a pokračovat po okreskách, D4 neustále rozkopaná. Kde se staví nové úseky, tak technika ze stavenišť vyjíždí na vozovku neočištěná, takže mě každá jízda na v cíli stojí ještě stovku navrch za myčku, ...... .
No já jsem zvědav kolik fetek a alkáčů zaplatilo jim uloženou pokutu za jízdu pod vlivem. Tehdy nezaplatili 50 tis., nově nebudou platit 75. To je velmi moudré řešení.
A co kdyby řidiči ( a hlavně profesionální) prostě řekli, že za těchto podmínek (které stanoví zákony a vymáhá PČR) prostě jezdit nepůjdou ?
Jezdím jako profesionál 30 let vždycky jsem předpisy respektoval a jestli se někde přitvrzuje tak to budu respektovat dál . Jsem na silnici denně od rána do večera a když vidím co se tady děje ,byl bych ještě tvrdší .
Technický průkaz? Tady někdo, někdy měl v autě technický průkaz a předkládál ho ke kontrole?
Pokud jde o osvědčení, neboli malý TP, tak ho má v autě každý normálně myslící člověk, který jezdí autem......zrovna tak jako občanku a zdravotní kartičku ! Velký TP v autě asi nikdo nevozí, není důvod.
A neměla být i jednodenní známka ?
Však je za 200 Kč