1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Měl jsem to puštěné jako podkres, takže jsem nesledoval všechny detaily. Ale už když přišla servírka s dítětem na břiše, tak jsem si říkal, jestli jsou normální. Tohle bych si myslel, že nikoho ani nenapadne. A potom ten tragéd v kuchyni, všude bordel, vařit neumí, ale plná pusa keců. Pokud někdo nemá přirozený pozitivní přístup k pořádku a čistotě, tak by rozhodně neměl provozovat restauraci.

6
Před 11 měsíci
David Hradecký

Byl jsem tam před dvěma měsíci. Už ho nenosí vepředu ale na zádech. Pak nás zbytek hladových dětí obklopil, nezavřeli ústa. Když jejich matce slušně řekl jestli by si je nemohla zavolat, že se chceme v klidu najíst tak jen arogantně odvětila. Jestli se nám něco nelíbí, tak támhle jsou dveře. Prý jsou domácí penzion, tak jsme se zvedly a jeli o kousek dál. S námi další hosté. Na arogantní chování v českých restauracích jsem zvyklej, taky pak nemůžou čekat dýžko ale tohle byl extrém.

2
Zobrazit další reakci
Před 11 měsíci

Viděl jsem prvních pár minut. Ve chvíli, kdy by ke mně přišla obsluha se spícím nebo i nespícím dítětem na břiše, bych se zvedl a odešel. Mít pocit, že obtěžuji matku děcka tím, že vyžaduji obsluhu, není vůbec dobře.

12
Před 11 měsíci

Co ten člověk ma právo co diktovat do vaření, vždyť ty jeho blafy se nedají jíst

Před 11 měsíci

Majitelé asi přes mlhu z jégra ještě nevidí....

8
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA