1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

No to je zajímavé. Ale jak jsem tak koukl na mapu, tak ta maďarská Százhalombatta je těsně pod Budapeští a kde je Bratislava snad všichni víme. Takže náhrada za odběr ruské nafty ropovodem Družba ani náhodou. Jenom se přímější trasou spojí Slovnaft s rafinérií pod Budapeští.

A neměli to náhodu udělat už před pár lety. Ale teď to vydávají za obrovské vítězství.

No ale davy jim to žerou.

7
Před 5 měsíci
Zdeněk Kunzl

MOL k MOLu

Před 5 měsíci

Takže HU a SK počítá s válkou i dalších letech. To jim naznačil přímo Putin?

28
Před 5 měsíci
Stanislava Tlusta

To jim naznačuje Uršula, dokud se tam budou cpát peníze tak válka neskončí.

64
Před 5 měsíci

Ale tohle měli udělat už před 4 lety a napojit to na Adrii nebo APW.

17
Před 5 měsíci

Jen tak dál, Horní a Dolní Uhry konečně opět spolu !

16
Před 5 měsíci

A už to jenom připojit na nějakej skutečnej ropovod 😄

11
Před 5 měsíci
Michal Kopecký

Plácáš nesmysly. Jako většina. Ropovod existuje, vede spodem do Maďarska a dále do Rakous. Tak jenom aby jsi se poučil a neplacal nesmysly...Aby jsme ještě nezebrali u Slováků o naftu my.

18
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

Ale jo, prakticky se propojí dalším potrubím dvě rafinérie společnosti MOL. Zřejmě jde o to ,aby i Slovensko (bývalý Slovnaft) mohlo čerpat z ropovodu Adrie, aby případně i Maďarsko mohlo čerpat ropu ze západu (tedy od nás zpětně přes ropovod Družba na území ČR). Chybí ovšem další propojení do Německa či Polska směrem na sever či severozápad, neboť trasa, kterou jsme posilovali my (ČR) už další kapacity pro Slovensko a Maďarsko nemá.

9
Před 5 měsíci

No, aby se toho Orbán dožil. Možná to po volbách, nebude potřeba, a Maďarsko ušetří peníze. 🤔

8
Před 5 měsíci

Ať raději postaví dvě větve a můžou si těch pár set barelů posílat navzájem donekonečna

10
Před 5 měsíci

Tato smlouva mně moc rozesmála. Ještě dlouho se budu smát a dezoláti za rok budou plakat a mlčet.

17
Před 5 měsíci
Jiří Galamboš

Mě zas rozesmálo to mně.

17
Před 5 měsíci

Super práce je pěkné že ještě někde jsou normální Evropané. Co myslí na své občany.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA