Ve světle tohoto vyjádření je pak s podivem, že Zelenskyj apeluje na ostatní státy, aby nekupovaly ruskou ropu a plyn, že to je neuctivé vůči Ukrajině, pomalu by na ty státy seslal embargo a Evropskou komisi a pak vyplave tohle. To potom ty summity jsou vlastně jen divadýlko, kdy - jak říká klasik - poseděli, pojedli,popili, dobrou vůli spolu měli - ale že výsledek je jedno velké kulové, tak by se jeden chytal za hlavu, co to je za draze zaplacené akce s nulovým výsledkem. Akorát z toho vždy vyleze jeden jediný požadavek - peníze. Ale nikdo neřeší, jak jsou utráceny....
To je šaškárna.
V této pokrytecké době, kdy propaganda dělá z lidí hlupce a někteří tu propagandu i šíří se divím, že se najde osoba, která řekne pravdu. Však i u nás Fialová petidemolice tvrdila a tvrdí že k nám neproudí ani molekula. Kdo nesouhlasí, je třídní a světové ohrožení.
Platí si vlastní válku tohle jednání hlava nebere a pak budou všude jen škemrat
Jj Ukrajinci pomáhají Russssssku financovat válku proti Ukrajině! 😁 To nevymyslíš! Jsem zvědav na reakci až se to dozví Lipánek s Nutellou!
Dobrý den. Ono už je to na tom světě tak zařízeno, že plynu je úplně jedno, kolik pomatenců se o něj pere, kolik ještě větších okolo mlží a kolik kde po světě za něj zloději účtují. A úplně jedno mu bude, že leze ze země zrovna na takovém místě, které se mnoha těm zlodějům nelíbí. A mně osobně se nelíbí, že se snaží ti zloději z nás ze všech okolo dělat blbce.
A co na to Český Nutela. Taky Česká republika má plyn od někoho jiného než z Ruské Federace. Dost mě to zajímá.
Nutella souhlasil s nákupem russssssského plynu přes Němce. Abychom to měli s tučnou spojeneckou přirážkou. 😁
to je štěkotu že evropa platí rusku miliardy aby vedlo válku proti ukrajině a ona jim to platí taky ....
takže vše je v pořádku...
Moderní ekonomika je svinstvo. Evropa potřebuje kupovat a rusko prodávat, a tak se v tom budeme plácat ještě dlouho.
No to je ale šaškárna že Fialo, Lipánku Nerudová, Dvořáku a další Rusofóbové . Taky se tomu tak smějete jako já😂😂😂😂
To my taky.
🤣🤣🤣🤣