1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Ty časy, pane Lipavský, kdy jste rozhazoval peníze daňových poplatníků do nejrůznějších černých děr, ve kterých zmizely bez užitku, skončily. A je to dobře. Když se vytáhl ten seznam, koho, kde a co jsme (ne)dobrovolně podporovali, tak se mi otvírala kudla v kapse. Všechny ty finance měly směřovat na podporu mladých rodin, dětí a vzdělávání a ne kdesi do Lipánkovy tramtárie. Jsem zklamaný z ODS, že ho vzala pod svoje křídla-tím si zarazila pořádný hřebík do zádele....

228
Před 5 měsíci

Tedy ty názvy projektů mi zní takřka neuvěřitelně. Pryč od nich, ode všech. Třeba ty společné kurníky. To je síla.

206
Před 5 měsíci
Zdeněk Přibilík

Budou spíše krycí názvy politických neziskovek.

184
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

a je silný signál, že ta zahrádka s cilli byla jeho a fialy a ty dotace byly malé , malé , malé a teď hrozí, že jim chcípne i ta loňská sadba taková škoda přátelé, taková škoda, ale údajně je další silný signál, že si půjde pro dotaci od veřejnosti a alespoň jednu igelitku z kampeličky

10
Před 5 měsíci

Já myslel, že Lipánek už není u pirátek ?

Jde mi o to rodinné bydlení v Salvadoru.

Kdo četl ten článek ví.

53
Před 5 měsíci

Trotl.

Ubožáček.

165
Před 5 měsíci

Je vidět že tento špatně vykynutý knedlík byl odkojený piráty. Kudy chodí tudy škodí. Jeho heslo Čím hůř tím lépe. Unylej smutnej klaun

217
Před 5 měsíci

Nehorázné vyhazování peněz minulou vládou SPOLU. Pak se nemůžeme divit, že země je zadlužená a pro naše občany nejsou peníze. Nech si ty projekty platí parta SPOLU ze svého a klidně mohou udělat třeba sbírku při demonstraci Milion chvilek.

106
Před 5 měsíci

No, nejedná se sice o částky, které by zachránily rozpočet, ale je to krátký seznam vyhazovaných peněz. A jelikož takto se rozhazují veřejné peníze naprosto všude, začne se to sčítat a z desítek milionů jsou stovky milionů, pak miliardy a následně desítky vyhozených miliard ročně.

233
Před 5 měsíci

Knedlík může chtít co chce, jenže zapomněl, že už není ministrem, tudíž o ničem nerozhoduje.

109
Před 5 měsíci

Co si to vůbec dovoluje ještě do něčeho kec.t, spíš to chce ty jeho minulé "aktivity" prověřit. Měl by sedět v koutě a bát se, co na něj ještě vyleze. Ať si to financuje ze svého, když to chce. Pro naši společnost jsou ty jeho projekty k ničemu. Věřím, že nakonec je jedním z těch, kteří kritizují překročení stát. rozpočtu. Pochybuji o jeho zdravém rozumu.

150
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA