Ty časy, pane Lipavský, kdy jste rozhazoval peníze daňových poplatníků do nejrůznějších černých děr, ve kterých zmizely bez užitku, skončily. A je to dobře. Když se vytáhl ten seznam, koho, kde a co jsme (ne)dobrovolně podporovali, tak se mi otvírala kudla v kapse. Všechny ty finance měly směřovat na podporu mladých rodin, dětí a vzdělávání a ne kdesi do Lipánkovy tramtárie. Jsem zklamaný z ODS, že ho vzala pod svoje křídla-tím si zarazila pořádný hřebík do zádele....
Tedy ty názvy projektů mi zní takřka neuvěřitelně. Pryč od nich, ode všech. Třeba ty společné kurníky. To je síla.
Budou spíše krycí názvy politických neziskovek.
a je silný signál, že ta zahrádka s cilli byla jeho a fialy a ty dotace byly malé , malé , malé a teď hrozí, že jim chcípne i ta loňská sadba taková škoda přátelé, taková škoda, ale údajně je další silný signál, že si půjde pro dotaci od veřejnosti a alespoň jednu igelitku z kampeličky
Já myslel, že Lipánek už není u pirátek ?
Jde mi o to rodinné bydlení v Salvadoru.
Kdo četl ten článek ví.
Trotl.
Ubožáček.
Je vidět že tento špatně vykynutý knedlík byl odkojený piráty. Kudy chodí tudy škodí. Jeho heslo Čím hůř tím lépe. Unylej smutnej klaun
Nehorázné vyhazování peněz minulou vládou SPOLU. Pak se nemůžeme divit, že země je zadlužená a pro naše občany nejsou peníze. Nech si ty projekty platí parta SPOLU ze svého a klidně mohou udělat třeba sbírku při demonstraci Milion chvilek.
No, nejedná se sice o částky, které by zachránily rozpočet, ale je to krátký seznam vyhazovaných peněz. A jelikož takto se rozhazují veřejné peníze naprosto všude, začne se to sčítat a z desítek milionů jsou stovky milionů, pak miliardy a následně desítky vyhozených miliard ročně.
Knedlík může chtít co chce, jenže zapomněl, že už není ministrem, tudíž o ničem nerozhoduje.
Co si to vůbec dovoluje ještě do něčeho kec.t, spíš to chce ty jeho minulé "aktivity" prověřit. Měl by sedět v koutě a bát se, co na něj ještě vyleze. Ať si to financuje ze svého, když to chce. Pro naši společnost jsou ty jeho projekty k ničemu. Věřím, že nakonec je jedním z těch, kteří kritizují překročení stát. rozpočtu. Pochybuji o jeho zdravém rozumu.