1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 6 měsíci
Soustruznik Josef

Stejná líheň netáhel ze STAN.

3
Před 6 měsíci

Před 6 měsíci
Miloš Rybář

Souhlas.

50
Před 6 měsíci

Před 6 měsíci
Marian Pénzeš

Nemusí chodit vůbec, je zadarmo drahej.

4
Před 6 měsíci

Před 6 měsíci
Jiří Budinský

Já jsem dnes také celé odpoledne podporoval Putina. Byl jsem si zajezdit na motorce. Bože jak já se stydím..🙃😂

2
Před 6 měsíci

Před 6 měsíci
Starý Jerry

Protože vrána k vráně sedá

3
Před 6 měsíci

Před 6 měsíci
Zdenek Sova

Taky si myslím ,že když bude Rus chtít ,tak Čína a Indie budou pro něho dobrými odběrateli.Hloupé je to že nám Ruský plyn a ropu zastavuje námi podporovaná Ukrajina.

3
Před 6 měsíci

Před 6 měsíci
Míra Šťáva

Byl byste zdravejsi :)

1
Před 6 měsíci

Před 6 měsíci
Šárka Dufková

"Doktor říkal, že je momentálně zaostalej!" 😄

1
Před 6 měsíci

Před 6 měsíci
Jaroslav Smutný

Podívejte, buďto se vrátíme na začátek tím, že se to tu všechno ve válečném konfliktu rozfláká a začne od píky nebo se lidé uskromní, nebudou tak rozežraní, nebudou spotřebovávat nepotřebné atd. Není normální, aby byla D1 a další dálniční tahy ucpané kamiony, které převáží tisíce tun něčeho, na co si lidé ve své rozežranosti, blahobytu a rozhazovačnosti zvykli. Není normální, když si nějaká Anča objedná rtěnku, kterou ji vezou přes celou planetu a za pár dní hřeben, na který zapomněla a ten jde zase z Číny. Jen o něco později. Ale máte pravdu, ten člověk je hlupák. Ale jen v tom kontextu, že veřejně prezentuje něco, co je silně nepopulární a měl si to nechat pro sebe. Dokonale to dělá ANO. Europoslankyně, která není líná se nažrat, tedy Dostálová, slíbila svým voličům zrušení GD a migrace. Poté, když byla prostoduchým lidem zvolena, celá rozesmátá řekla, že její sliby přece nikdo normální nemohl brát vážně. Tak se to musí dělat a ne jako tento hejhula, který to ve své upřímnosti vyzvoní.

5
Před 6 měsíci

Před 6 měsíci
Drahomír Bortl

Není to o spasení světa - je to zase jenom kšef a způsob jak se přisát na státní peníze. Těží z toho firmy. Kotel za 30 000 vám s přispěním státu tato firma prodá za 180 000.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt