Tento komentář byl smazán uživatelem.
Stejná líheň netáhel ze STAN.
Souhlas.
Nemusí chodit vůbec, je zadarmo drahej.
Já jsem dnes také celé odpoledne podporoval Putina. Byl jsem si zajezdit na motorce. Bože jak já se stydím..🙃😂
Protože vrána k vráně sedá
Taky si myslím ,že když bude Rus chtít ,tak Čína a Indie budou pro něho dobrými odběrateli.Hloupé je to že nám Ruský plyn a ropu zastavuje námi podporovaná Ukrajina.
Byl byste zdravejsi :)
"Doktor říkal, že je momentálně zaostalej!" 😄
Podívejte, buďto se vrátíme na začátek tím, že se to tu všechno ve válečném konfliktu rozfláká a začne od píky nebo se lidé uskromní, nebudou tak rozežraní, nebudou spotřebovávat nepotřebné atd. Není normální, aby byla D1 a další dálniční tahy ucpané kamiony, které převáží tisíce tun něčeho, na co si lidé ve své rozežranosti, blahobytu a rozhazovačnosti zvykli. Není normální, když si nějaká Anča objedná rtěnku, kterou ji vezou přes celou planetu a za pár dní hřeben, na který zapomněla a ten jde zase z Číny. Jen o něco později. Ale máte pravdu, ten člověk je hlupák. Ale jen v tom kontextu, že veřejně prezentuje něco, co je silně nepopulární a měl si to nechat pro sebe. Dokonale to dělá ANO. Europoslankyně, která není líná se nažrat, tedy Dostálová, slíbila svým voličům zrušení GD a migrace. Poté, když byla prostoduchým lidem zvolena, celá rozesmátá řekla, že její sliby přece nikdo normální nemohl brát vážně. Tak se to musí dělat a ne jako tento hejhula, který to ve své upřímnosti vyzvoní.
Není to o spasení světa - je to zase jenom kšef a způsob jak se přisát na státní peníze. Těží z toho firmy. Kotel za 30 000 vám s přispěním státu tato firma prodá za 180 000.