Když už i politici musejí šetřit tak úzkostlivě, že riskují zdraví než aby si na úklid sněhu pozval firmu, tak to svědčí o tom že to tu Fialenko přivedl na pokraj krachu
Snad to dobře dopadlo,kdo by nám naléval čistého vína? Hodně zdravíčka a co neumím, nedělám!!!!! Jinak jste moc rozumný člověk,s nohama na zemi.Diky.
Neřekl bych, že neumí. Taková nehoda se může stát každému. Možná si pan Čunek manuální prací udržuje fyzičku. Každopádně ho měl prohlédnout lékař.
Může mít další poškození uvnitř plic .Nepodceňoval bych to.
No tak se bude volit nový starosta.Kdo chcem kam... zbytek znate a je to jeho volba.
Znala jsem pána, který čistil okap. Od pasu dolů necitlivý. Ikdyž se snažím lékaře obejít oklikou, v tomto případě bych se nechala pořádně vyšetřit.
Na střeše sníh a na chodník ze 4metrů s sebou plácl to by byl v sádře celý pokuď na chodníku nebyl taky sníh a neztlumil dopad.
Smekám před jeho pracovitostí, nicméně nenechat se vyšetřit je hloupost, která by ho mohla stát zdraví nebo dokonce i život.
Tady si jeden pořád myslí že mu je 30 let. Za mě kus hovězího ten Čunek.
Já si myslím že Karel Novák je kus něčeho mnohem většího,🤣
Copak to bylo za lano?Nějaký práchniví,podcenění pracovních pomůcek zanedbání kontroly,ale jinak je pán zocelený,no jo Valach.
Doufám, že dostal alespoň slabý otřes mozku, aby se mu to v hlavě trošku srovnalo!
Kéž by to v těch hlavách měli tak srovnané všichni politici hlavně mladší a věci nazývali pravými jmény .
Zaplať pán Bůh že se mi nic nestalo vážného !!!!deset ,dvacet let ,ale jde vidět že boží mlýny pomalu a jistě melou