1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Když už i politici musejí šetřit tak úzkostlivě, že riskují zdraví než aby si na úklid sněhu pozval firmu, tak to svědčí o tom že to tu Fialenko přivedl na pokraj krachu

5
Před 7 měsíci

Snad to dobře dopadlo,kdo by nám naléval čistého vína? Hodně zdravíčka a co neumím, nedělám!!!!! Jinak jste moc rozumný člověk,s nohama na zemi.Diky.

1
Před 7 měsíci
Božena Petříková

Neřekl bych, že neumí. Taková nehoda se může stát každému. Možná si pan Čunek manuální prací udržuje fyzičku. Každopádně ho měl prohlédnout lékař.

Před 7 měsíci

Může mít další poškození uvnitř plic .Nepodceňoval bych to.

2
Před 7 měsíci
Jiri Hanak

No tak se bude volit nový starosta.Kdo chcem kam... zbytek znate a je to jeho volba.

Před 7 měsíci

Znala jsem pána, který čistil okap. Od pasu dolů necitlivý. Ikdyž se snažím lékaře obejít oklikou, v tomto případě bych se nechala pořádně vyšetřit.

2
Před 7 měsíci

Na střeše sníh a na chodník ze 4metrů s sebou plácl to by byl v sádře celý pokuď na chodníku nebyl taky sníh a neztlumil dopad.

1
Před 7 měsíci

Smekám před jeho pracovitostí, nicméně nenechat se vyšetřit je hloupost, která by ho mohla stát zdraví nebo dokonce i život.

Před 7 měsíci

Tady si jeden pořád myslí že mu je 30 let. Za mě kus hovězího ten Čunek.

15
Před 7 měsíci
Karel Novák

Já si myslím že Karel Novák je kus něčeho mnohem většího,🤣

9
Před 7 měsíci

Copak to bylo za lano?Nějaký práchniví,podcenění pracovních pomůcek zanedbání kontroly,ale jinak je pán zocelený,no jo Valach.

2
Před 7 měsíci

Doufám, že dostal alespoň slabý otřes mozku, aby se mu to v hlavě trošku srovnalo!

26
Před 7 měsíci
Hubner Jan

Kéž by to v těch hlavách měli tak srovnané všichni politici hlavně mladší a věci nazývali pravými jmény .

3
Před 7 měsíci

Zaplať pán Bůh že se mi nic nestalo vážného !!!!deset ,dvacet let ,ale jde vidět že boží mlýny pomalu a jistě melou

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA