1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Tyjo, to je ale Alfa samec 🤣🤣🤣

2
Před 7 měsíci
Michal Vašut

Spíš Alfa blbec 🤣🤣🤣 Je prostě největší drsňák a frajer v důchodu 🤣🤣🤣 A umí se vychválit.

2
Před 7 měsíci

Cože to uklízel? Vždyť tam je sněhu tak 10 cm. To se musel už opravdu nudit. 👍😁

Před 7 měsíci

No, co na to říct. Jen to, že ten člověk ve svých letech nemá naprosto rozum!!! Jestliže spadnu v jakémkoliv věku ze 4 metrů, tak hrozí vážně poranění vnitřních orgánů, mnohdy, v okamžiku a hodinách posléze, vcelku neviditelné, a zatím nebolestivé. Každopádně, ten člověk je úplně hloupý, že se nenechal, a odmítl se, odborně vyšetřit!!

4
Před 7 měsíci

Nyni staci do otisku nalit sadru a pak bude mit v predsini svou sochu v zivotni velikosti za par korun.

46
Před 7 měsíci
František Plíšek

Myslíte jako Drápalík, když ho přejel kombajn? 🤔😉

53
Před 7 měsíci

Pane Čunek přejí brzké uzdravení . Jsem o něco starší a synové když se pustím do nějaké podobné práce vždy říkají že se mám podívat do občanského průkazu na datum svého narození . Na prohlídku u lékaře nezapomeňte chce to odborné vyšetření , nic nepodceňujte . Hezký den .

37
Před 7 měsíci
Milan Vesecký

Jiří Čunek je jeden z mála (či dokonce jediný? z lidovců) který je stále volitelný, a proto ho také lidé na Moravě vždy volí.

A určitě dobře vědí proč.

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Fascinuje mě, že se diagnostikuje a usoudí že za tedy doktorem nepůjde. Táta se nediagnostikoval, protože se praštil do hlavy a byl chvíli v bezvědomí. Dovezla ho sanitka do nemocnice v polovědomí. V nemocnici mu kontrolovali co viděli, ale protože byl praštěnej, moc si nestěžoval. Vůbec mu nepřišli na 3 zlomená žebra.

7
Před 7 měsíci
David Slovák

Tady by to mohlo být obráceně a pan Čunek si sáhl na žebra a usoudil, že jsou jenom nalomená a jinak je v pohodě. Tak snad se mu nenatrhla slezina nebo ledviny, a jiné radosti. V jeho věku se vše hůře hojí.

6
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 7 měsíci

Pád nic prijemneho teda. Rozhodnuti zda se nechá vyšetřit je pouze jen na něm. Ale nelíbí se mi podklad ze v 67 můžou důchodci dělat výškové práce. Sorry sle ne vsichni jsou v takové kondici a doufam ze tento podklad neslouží opět k prodloužení věku odchodu do důchodu. Většina se totiz takoveho věku ani nedozije.

4
Před 7 měsíci
Lenakari Lena

67 let podle naší vlády přece není věk na důchod ,tak ať maká

Před 7 měsíci

No jo, někteří důchodci jsou na tom fyzicky dobře, horší je to s tou duševní stránkou...

10
Před 7 měsíci

Někteří senioři, nad 80 let, rádi v létě sbírají třešně z vrcholků stromů, ve výšce kolem 8mi metrů bez jištění. Pak se rodina podivuje, že se nedožili druhého dne.

3
Před 7 měsíci

Vida, jaké máme zocelené politiky, sice kondici mu to moc nevylepšilo, ale hlavně, že přežil. Asi má, křesťan, výkonného andělíčka strážníčka.

24
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA