Tyjo, to je ale Alfa samec 🤣🤣🤣
Spíš Alfa blbec 🤣🤣🤣 Je prostě největší drsňák a frajer v důchodu 🤣🤣🤣 A umí se vychválit.
Cože to uklízel? Vždyť tam je sněhu tak 10 cm. To se musel už opravdu nudit. 👍😁
No, co na to říct. Jen to, že ten člověk ve svých letech nemá naprosto rozum!!! Jestliže spadnu v jakémkoliv věku ze 4 metrů, tak hrozí vážně poranění vnitřních orgánů, mnohdy, v okamžiku a hodinách posléze, vcelku neviditelné, a zatím nebolestivé. Každopádně, ten člověk je úplně hloupý, že se nenechal, a odmítl se, odborně vyšetřit!!
Nyni staci do otisku nalit sadru a pak bude mit v predsini svou sochu v zivotni velikosti za par korun.
Myslíte jako Drápalík, když ho přejel kombajn? 🤔😉
Pane Čunek přejí brzké uzdravení . Jsem o něco starší a synové když se pustím do nějaké podobné práce vždy říkají že se mám podívat do občanského průkazu na datum svého narození . Na prohlídku u lékaře nezapomeňte chce to odborné vyšetření , nic nepodceňujte . Hezký den .
Jiří Čunek je jeden z mála (či dokonce jediný? z lidovců) který je stále volitelný, a proto ho také lidé na Moravě vždy volí.
A určitě dobře vědí proč.
Fascinuje mě, že se diagnostikuje a usoudí že za tedy doktorem nepůjde. Táta se nediagnostikoval, protože se praštil do hlavy a byl chvíli v bezvědomí. Dovezla ho sanitka do nemocnice v polovědomí. V nemocnici mu kontrolovali co viděli, ale protože byl praštěnej, moc si nestěžoval. Vůbec mu nepřišli na 3 zlomená žebra.
Tady by to mohlo být obráceně a pan Čunek si sáhl na žebra a usoudil, že jsou jenom nalomená a jinak je v pohodě. Tak snad se mu nenatrhla slezina nebo ledviny, a jiné radosti. V jeho věku se vše hůře hojí.
Pád nic prijemneho teda. Rozhodnuti zda se nechá vyšetřit je pouze jen na něm. Ale nelíbí se mi podklad ze v 67 můžou důchodci dělat výškové práce. Sorry sle ne vsichni jsou v takové kondici a doufam ze tento podklad neslouží opět k prodloužení věku odchodu do důchodu. Většina se totiz takoveho věku ani nedozije.
67 let podle naší vlády přece není věk na důchod ,tak ať maká
No jo, někteří důchodci jsou na tom fyzicky dobře, horší je to s tou duševní stránkou...
Někteří senioři, nad 80 let, rádi v létě sbírají třešně z vrcholků stromů, ve výšce kolem 8mi metrů bez jištění. Pak se rodina podivuje, že se nedožili druhého dne.
Vida, jaké máme zocelené politiky, sice kondici mu to moc nevylepšilo, ale hlavně, že přežil. Asi má, křesťan, výkonného andělíčka strážníčka.