Pokud vyžraný Viki vyhraje , je na čase poslat Maďary mimo EU , ať si budují svůj blahobyt bez dotací se sacími rourami z Kremlu a od Orbánových spoluzlodějů .
Když tak nemá rád Brusel, tak se seberou a táhnou.
Dotace
fosilní Echo (a jeho bratrské Parlamentní listy) opět vyzdvihuje spřátelenou Madarskou oligarchii .....
Já vím že Echo je proruské, ale ten článek se směšný. Referuje jen o jednom shromáždění, které přes věškerou snahu Echa je zhruba 5x menší, než schomáždění na podporu opazice. Orbán končí, soudruzi rudoarmějci!
tak tenhle plátek se stejným majitelem jako Parlamentní listy kope za pokračování fosilní oligarchie a Ruska ....mají svoje ekonomické zájmy zde .... já je čtu jen pro zasmání jak trapně se snaží předstírat že jsou novináři
Dokud se respektují a platí výsledky svobodných a tajných voleb,střídají se vlády a komunisti dodržují Ústavu,neviděl bych to tak černě.
pro soudruhu Slámu jsou komunisti v Maďarsku v pořádku, to je přece jasné, nedělejte ze sebe hlupáka.
Hlavně ať si pohlídají regulérnost voleb. Víme, co umí diktátoři, kteří se nechtějí rozloučit s přepychovým životem. Orbán udělá cokoliv pro svoje vítězství, jenom občani tomu mohou zabránit.
Tak jako v Rumunsku? Tam raději výsledky voleb zrušili, aby nevyhrál ten co si ho Brusel nepřál.
Orbán by se měl připravit na vězení za krádeže dotací-rozpočtu v miliardách eur.V Bruselu má přezdívku (sací potrubí).Orbán strašně krade a prochází mu to.Proč si myslíte,že ho obdivuje Andrej.
Sváženi lidí z venkova toť vše! Faktické volby ukáží pokud Orbán nevymyslí sankci či nepřiznáni případné porážky ! Bude to vyrovnané a s ŕevem! Babiš se chystá do Budapešti proč asi?
Má tam velký byznys, Orbán ho podporoval.
Článek je pravdivý a je jedno, že ukazuje jenom jedno shromáždění.
Proč tedy protistrana neukáže to své?
Když se necháte okrádat Orbánem a jeho bandou, určitě bude mír 😄
Je jedno kdo je okrádá jedna či druhá strana. Zvolí novou vládu a pokud to dopadne tak já u nás. Tak se tam potom Orbán vrátí!