Proč tento král lhářů dostává prostor k šíření svých lží?🤮
Ale Járo, to nejsou lži, to jsou vize!!
Doufám že jako úvodní znělka zazní Křemílek a Muchomůrka;-)...Udělám popcorn a budu se dobře bavit, tahle one man show plná naděje, sebereflexe a inspirace pro nás pracující zase ze sebe dostat něco víc bude stát za to 😉...Peťko, do toho! Těším se a určitě nejsem sám!
Petře, Petře, občas méně je lépe a Tobě se v poslední době, asi pořád, moc nedaří, dobře Ti radím, nepřežeň to, hlavně se netvař jako Jeliman a nerozdávej žádné rady, bude lepší, když nebudeš říkat nic, už takhle si o Tobě celý národ myslí, že se Ti to nepovedlo a pak jsou tady ještě někteří, kteří si myslí, že jsi to totálně nezvládl a modlí se, aby už jsi šel do pryč
Já už mám plán na dnešní večer. S Čerty nejsou žerty. Pohádka jak jeden chce okras druhého. Není tedy nutno se koukat na pohádku s Fialou nejsou žerty, pohádka o tom jak okras druhého. Ta první je humorná ta druhá bude tragikomedie od 1.1.2025.
To bude zase jen 15' antiBabiše. Hlavně ještě 9 měsíců dodržovat medikaci od džamYly nutelíne, funguje dobře a už sám nevíte co mluvíte.
To zas bude cirkus Humberto v cele s klaunem Fialou. Co se asi tak dozvime? Vse splneno, neco i prekroceno, vzkvetame a to diky nemu. Proste pohadka na Stepana, nic vic!
Tak jsme se dočkali .Velké šapitó klaunů začne projevem jeho principála . Jistě se všichni pobavíme a věřte že lepší komedii za poslední 3 roky jste neviděli.
Až se radši nevyjádřuje. Každé slovo které řekne stojí za to. Za zdražování může naše vláda včele s premiérem.
Těším se na večerní estrádu. a ještě větší sranda je pak ,,rozbor " na XTV u p. Holce či p. Stonjekové. Trefně to umí i p. Bobošíková. Doporučuji. To bude Silvestr!!
Stal se tím , co vždy nenáviděl , lhářem , žvanilem a demagogem . Muž který neuzná svou chybu , svojí prohru a neúspěch. Muž který žije ve vzdušných zámcích. A muž co hledá chyby ve všech a ve všem , jen sám v sobě ne . Stal se jen parodií sám sebe , stejně tak jako jeho strana. Svou šanci promarnil. Nevěřil jsem mu dříve , a dnes už vůbec ne.