1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 měsíci

To zase bude známá písnička . Já, já, já jenom já. Ve studiu budou muset naplno pustit fukary aby jste sedmilháře vůbec viděli protože se mu při tom lhaní bude hodně prášit od huby.

14
Před 2 měsíci

Dobře to dnes řekl Miloš na Primě 👍

156
Před 2 měsíci

Na ČT se prý pohádka moc nepovedla. Tak to Fiala napraví snad, i když všechny "pecky" již asi vyčerpal.

106
Před 2 měsíci
Miroslav Handlíř

Nebojte on zajisté ještě nějakou pecku určitě vytáhne.....sedmilhář prolhaný..

102
Zobrazit další reakci
Před 2 měsíci

Škoda, že neuvidíme, to jeho čtecí zařízení, protože to se musí z toho jeho projevu červenat.

38
Před 2 měsíciUpraveno

On má dnes večer vizionář Péťa Tlučhuba 1 alias "Milouš Jakeš 2" projev??

31
Před 2 měsíci

To zase bude šňůrka lží a sebechváli.

132
Před 2 měsíci

Tak a teď jen, co to bude - slátaná pohádka s vysněnými cíli nebo horor plný lží, blábolů a výmyslů premiéra zcela odtrženého od reality? Směsice sebechvály, antibabišismu, antidezolatérství a zcela nereálných vizí? Lepší bude si pustit skutečnou pohádku či filmový horor nebo i romantiku.

115
Před 2 měsíciUpraveno

Raději se dnes budu dívat na pohádku

S čerty nejsou žerty

A kdybych mohl , požádal bych čerta,aby kromě Doroty Máchalové a správce, vzal sebou podvodníka a usvědčeného lháře Petra Fialu.

85% národa by se ulevilo.

Na kydy brněnského komediáše se normální člověk už dívat nemůže.

81
Před 2 měsíci

V jeho případě mlčeti zlato ... Stejně to bude zase samochvála, signály a propaganda ... toho troubu nemá smysl poslouchat a jít volit nové strany. Tuhle vypelichanou koalici a stávající strany poslat na pohřebiště dějin.

122
Před 2 měsíci

Co vytáhne z klobouku? Boba nebo Bopka? Možná donese tři oříšky co mu cvrknou do klobouku.

14
Před 2 měsíciUpraveno
Jozef Kyanka

Třeba 110% německého platu a 96 % splněného programu.

15
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt