To zase bude známá písnička . Já, já, já jenom já. Ve studiu budou muset naplno pustit fukary aby jste sedmilháře vůbec viděli protože se mu při tom lhaní bude hodně prášit od huby.
Dobře to dnes řekl Miloš na Primě 👍
Na ČT se prý pohádka moc nepovedla. Tak to Fiala napraví snad, i když všechny "pecky" již asi vyčerpal.
Nebojte on zajisté ještě nějakou pecku určitě vytáhne.....sedmilhář prolhaný..
Škoda, že neuvidíme, to jeho čtecí zařízení, protože to se musí z toho jeho projevu červenat.
On má dnes večer vizionář Péťa Tlučhuba 1 alias "Milouš Jakeš 2" projev??
To zase bude šňůrka lží a sebechváli.
Tak a teď jen, co to bude - slátaná pohádka s vysněnými cíli nebo horor plný lží, blábolů a výmyslů premiéra zcela odtrženého od reality? Směsice sebechvály, antibabišismu, antidezolatérství a zcela nereálných vizí? Lepší bude si pustit skutečnou pohádku či filmový horor nebo i romantiku.
Raději se dnes budu dívat na pohádku
S čerty nejsou žerty
A kdybych mohl , požádal bych čerta,aby kromě Doroty Máchalové a správce, vzal sebou podvodníka a usvědčeného lháře Petra Fialu.
85% národa by se ulevilo.
Na kydy brněnského komediáše se normální člověk už dívat nemůže.
V jeho případě mlčeti zlato ... Stejně to bude zase samochvála, signály a propaganda ... toho troubu nemá smysl poslouchat a jít volit nové strany. Tuhle vypelichanou koalici a stávající strany poslat na pohřebiště dějin.
Co vytáhne z klobouku? Boba nebo Bopka? Možná donese tři oříšky co mu cvrknou do klobouku.
Třeba 110% německého platu a 96 % splněného programu.