Už jak přestoupil do Anglie jsem říkal že na to nemá naše liga ano Anglie určitě ne možná tak druhá Bundesliga,zatím mu vyšla jenom jedna sezóna ve Slavii jinak nic třeba se chytne někde
Šup s zpátky do naší ligy,na tu mít snad bude
Tonda udělal hrozný chyby.Ale,trenér ho tři měsíce ignoruje,Vicário chybuje a Totenham hraje tužku a on ho tam hodí v tak těžkým zápase. Měl mu dát šanci v PL. A pak ho ještě na popud kapitána zesměšní. Líbí se mi podpora brankářských legend,které ho podrželi. Bude to těžké,ale on se z toho vylíže. Na Káriuse,nebo Onamu si už taky skoro nikdo nevzpomene .
Bude z toho virál.
Nic horšího nejde... nejde.
Možná.... ne opravdu ne. Nic horšího nejde. Tondó pos..l jsi to nejvíc na světě. Kdyby to udělal poprvé viď...
No a jak dál teď...
Asi by se měl vrátit do Vršovic, vyděláno má... jako trenér gólmanů třeba, specializace hra nohou.
No konec...nic horšího nejde... gólman. Je mi z toho zle, vsadil jsem si na Totáč a Tondó fakt díky. Jsem fans Totáče, byl jsem tam několikrát, od Pidbula (Edgar Davids) mám odznak kohouta, plno zážitků..., ale po včerejšku nechci Totáč ani vidět...
Věřím, že ještě postoupí, je to kulatý. Nikdy Kinský do brány. Nikdýýýý nééé
Sampdoria a Totáč slávisti táhnou moje kluby do pekel... fůj
Téměř každý si ve své kariéře vybere den Blbec, každý. A ten včera Tonymu přišel. Avšak dávám stejně tak den Blbec trenérovi, který nesmyslně pošle po půl roce hráče do tak exponovaného utkání jako je LM. Velká chyba.
Chudák, nakonec skončí někde v Jablonci nebo Zbrojovce, popř. v Karviné..
My tady v Karviné nemáme tolik finančních možností zaplatit gólmana světových parametrů!Ale teď zrovna hledají dvojku do FC Jablunkov!
Větší ptákovinu jsem neviděl kluk od října nechytá zjevně mu chybí herní praxe a on ho postaví proti atletiku prostě vůl který neví kudy kam.
Jo souhlasím trenér totální kopyto
Kinský chytal naposledy v září!! Tohle střídaní mu nijak nepomůže, ba naopak mu to hodně ublíží. Chyby se stávají, ale ve 13 minutě je šílenost.
Čím více placení, tím více měkčí. Svět se netočí jen kolem fotbalu, střídání bylo pro něho vysvobozením. Práce je všude dost a dost.