V Londýně ho vyhodí před uplynutím smlouvy a my z něj uděláme fotbalistu roku.....a postavíme na jeho hře baráž
Kolik jste odehrál zápasů v Premier League?
To, že Coufal a Souček ve WHU skončí, jsem psal už asi před rokem. Cuf už to vyřešil Hoffenheimem a teď bude na řadě Suk. Ano, věk a zpeněžení jeho přestupu jsou základní faktory jeho "odejití". Uvidí se, kam jeho další kroky povedou, ale ještě to pro něj bude lukrativní angažmá, ale zajištěný je bohatě už dnes.
Turek to jistí..
Je to hráč, který překonal Bergera, Baroše, Rosického v počtu vstřelených branek a navíc defenzivní hráč. Chceme se bavit o tom, že je špatný?
Hraje za průměrný West Ham a je nejlepší Český střelec v historii Premier league, hvězdy ze slavných týmů Liverpoolu nebo Arsenalu Berger, Rosa jsou za ním, zajímavé.
Asi Rosa Berger Šmicer, Baroš nejsou hvězdy... jen pro Čechy a moc tam toho neodehrál. A když je tady prý, prý, prý na bulváru... tak to bude taky česká levá... Souček je tam dlouho a za sezónu pár gólů dá a je nejlepši v PL z Čechů...
Může mi zde někdo objasnit z jakého důvodu už klub se Součkem nepočítá ? Napadají mě pouze dvě věci a to jeho věk a to, že by u něj chtěli případně smlouvu za nižší mzdu.
tak vzhledem k tomu, že se jedná o konec smlouvy za více než rok, tak to bude hlavně věk
Bohužel věk ani formu si nekoupíš,rodný list nelže,v reprezentaci se s ním také už nepočítá,v ČR se v II.lize možná chytne...
Moc se mi líbí žvásty chytrolínů jako jste Vy,kteří nikdy nepřeběhli fotbalové hřiště.
Bože, tak skončí, stejně je tam už hráčsky nejstarší..
Ty už radši nic nepiš.
Sleduji zápasy Anglické ligy a nevidím ,že by převyšoval ostatní ,slabší průměr .
Tome,jsi chytrý kluk,tak na Turecko rychle zapomeň.
Není se čemu divit.