1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

V Londýně ho vyhodí před uplynutím smlouvy a my z něj uděláme fotbalistu roku.....a postavíme na jeho hře baráž

16
Před 5 měsíci
Petr Jelínek

Kolik jste odehrál zápasů v Premier League?

11
Před 5 měsíci

To, že Coufal a Souček ve WHU skončí, jsem psal už asi před rokem. Cuf už to vyřešil Hoffenheimem a teď bude na řadě Suk. Ano, věk a zpeněžení jeho přestupu jsou základní faktory jeho "odejití". Uvidí se, kam jeho další kroky povedou, ale ještě to pro něj bude lukrativní angažmá, ale zajištěný je bohatě už dnes.

3
Před 5 měsíci
Jiří Kühnmund

Turek to jistí..

Před 5 měsíci

Je to hráč, který překonal Bergera, Baroše, Rosického v počtu vstřelených branek a navíc defenzivní hráč. Chceme se bavit o tom, že je špatný?

2
Před 5 měsíciUpraveno

Hraje za průměrný West Ham a je nejlepší Český střelec v historii Premier league, hvězdy ze slavných týmů Liverpoolu nebo Arsenalu Berger, Rosa jsou za ním, zajímavé.

4
Před 5 měsíci
Rob Halford

Asi Rosa Berger Šmicer, Baroš nejsou hvězdy... jen pro Čechy a moc tam toho neodehrál. A když je tady prý, prý, prý na bulváru... tak to bude taky česká levá... Souček je tam dlouho a za sezónu pár gólů dá a je nejlepši v PL z Čechů...

Před 5 měsíci

Může mi zde někdo objasnit z jakého důvodu už klub se Součkem nepočítá ? Napadají mě pouze dvě věci a to jeho věk a to, že by u něj chtěli případně smlouvu za nižší mzdu.

4
Před 5 měsíci
Jaroslav Knechtl

tak vzhledem k tomu, že se jedná o konec smlouvy za více než rok, tak to bude hlavně věk

3
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 5 měsíci

Bohužel věk ani formu si nekoupíš,rodný list nelže,v reprezentaci se s ním také už nepočítá,v ČR se v II.lize možná chytne...

7
Před 5 měsíci
Pavel Bartošek

Moc se mi líbí žvásty chytrolínů jako jste Vy,kteří nikdy nepřeběhli fotbalové hřiště.

7
Před 5 měsíci

Bože, tak skončí, stejně je tam už hráčsky nejstarší..

Před 5 měsíci
Michal Němec

Ty už radši nic nepiš.

1
Zobrazit další 4 reakce
Před 5 měsíci

Sleduji zápasy Anglické ligy a nevidím ,že by převyšoval ostatní ,slabší průměr .

3
Před 5 měsíci

Tome,jsi chytrý kluk,tak na Turecko rychle zapomeň.

1
Před 5 měsíci

Není se čemu divit.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA