Renovační pas za 5 tis. č jsou vyhozené peníze. Za to se nedá pořídit ani kvalitně zpracovaný PENB. No jo, Centrum pasívního domu a jejich rozumy...
Kdo pořád vymýšlí tyhle nesmysly a vše zdražuje? To už je v nynějších podmínkách, třeba zateplení musíte udělat komplet dokola atd.
Co za hlupáky tam sedí a vymýšlí překážky? Co se zeptat nějakého stavebníka a né lobbisty? Bohužel hloupost, nevzdělanost a nekompetentnost Motoristů je volající do nebe.
Nezlobte se, ale odkazy na gov nefungují, ale na Renovační pas ano. Nemám odvahu to zkusit, ale podle mě jde jen o placenou reklamu, kdy nejspíš budu zaregistrován, a až bude Renovační pas schválen, protože zatím není, budu osloven. Standardní zajištění budoucích klientů, kteří se v problematice neorientují a vše vypadá, jako když jsou to seriózní stránky. Vy snad někdo znáte podmínky NZÚ 2026.?
Další blbost, která vše prozdraží a přinese zisky těm, co mají to správné kulaté razítko.
nic neprodraží jen zajistí alespon nějakou uroven
Jake dotace?? vsak jsou jen pujcky a pro total soc almuzny , ale total soc rd nemaji a kdyz maji urcite nejsou bonitni nebo nemaji vl. zdroje
Je dobře, že zájem o NZÚ bez přímých dotací, ale jen s úvěry, prudce roste.
A ne, že ne!
Jj zajem o renovacni pas...a proto ze jento zájem z 0.....tak je to raketové i na 5 ks
Je mi z toho upřímně zle, je.mi lito kam naše země směřuje, je mi líto těch lidí, které tihle šmejdi oberou.
Jednou se z toho papírování všichni poděláme . Ať žije byrokracie a ůřednicý šiml více řehtá .
Proto raději bez nějakého pasu, za vlastní úspory a levněji...
ano ano zpytlikovat si to podomacku sám, z matroše posbiraneho po bazoši to pak bude radost demolovat takovou špeluňku. Jsem rád že slušná budova na prodej ten pas mit bude apson nejaka zaruka že to nebude vlaštovščí hnízdo po kutilovi