1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Renovační pas za 5 tis. č jsou vyhozené peníze. Za to se nedá pořídit ani kvalitně zpracovaný PENB. No jo, Centrum pasívního domu a jejich rozumy...

2
Před 5 měsíci

Kdo pořád vymýšlí tyhle nesmysly a vše zdražuje? To už je v nynějších podmínkách, třeba zateplení musíte udělat komplet dokola atd.

Co za hlupáky tam sedí a vymýšlí překážky? Co se zeptat nějakého stavebníka a né lobbisty? Bohužel hloupost, nevzdělanost a nekompetentnost Motoristů je volající do nebe.

3
Před 5 měsíci

Nezlobte se, ale odkazy na gov nefungují, ale na Renovační pas ano. Nemám odvahu to zkusit, ale podle mě jde jen o placenou reklamu, kdy nejspíš budu zaregistrován, a až bude Renovační pas schválen, protože zatím není, budu osloven. Standardní zajištění budoucích klientů, kteří se v problematice neorientují a vše vypadá, jako když jsou to seriózní stránky. Vy snad někdo znáte podmínky NZÚ 2026.?

1
Před 5 měsíci

Další blbost, která vše prozdraží a přinese zisky těm, co mají to správné kulaté razítko.

12
Před 5 měsíci
Jiří Krupka

nic neprodraží jen zajistí alespon nějakou uroven

5
Před 5 měsíci

Jake dotace?? vsak jsou jen pujcky a pro total soc almuzny , ale total soc rd nemaji a kdyz maji urcite nejsou bonitni nebo nemaji vl. zdroje

Před 5 měsíci

Je dobře, že zájem o NZÚ bez přímých dotací, ale jen s úvěry, prudce roste.

A ne, že ne!

Před 5 měsíci
Jiří Třeštík

Jj zajem o renovacni pas...a proto ze jento zájem z 0.....tak je to raketové i na 5 ks

1
Zobrazit dalších 14 reakcí
Před 5 měsíci

Je mi z toho upřímně zle, je.mi lito kam naše země směřuje, je mi líto těch lidí, které tihle šmejdi oberou.

Před 5 měsíci

Jednou se z toho papírování všichni poděláme . Ať žije byrokracie a ůřednicý šiml více řehtá .

3
Před 5 měsíci

Proto raději bez nějakého pasu, za vlastní úspory a levněji...

4
Před 5 měsíci
Jaroslav Finklar

ano ano zpytlikovat si to podomacku sám, z matroše posbiraneho po bazoši to pak bude radost demolovat takovou špeluňku. Jsem rád že slušná budova na prodej ten pas mit bude apson nejaka zaruka že to nebude vlaštovščí hnízdo po kutilovi

7
Zobrazit další 3 reakce
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA