Konečně! Já bych jim nedal nic ať jsou rádi že tu vůbec jsou
Jak tohle dopadne lidé vezmou vše co se do ruky vejde a tu naší vládu poženou z této naší krásné země a to pak bude nálada.
Na to prachy jsou,ale na důchody ne.Už aby ti zloději zmizeli.
tak aspoň nemusím nadávat na valorizaci mého důchodu. Aspoň vidím kde je mých 1.000,-Kč měsíčně kdy ústavní soud sdělil, že by stát zkrachoval. No zdroje jsou.
Kuchařka ve škole maká za 20 000 hrubého,ale pro uprchlíky se peníze vždy najdou.Tahle vláda je čisté ZLO.
Teď jsem četla, lepší živý dezerter než mrtvý hrdina. To je přístup našich ukrajinských chudáku mužů. A Češi kvůli nim možná půjdou do války. Chce se mi blikat velebnosti a taky brečet.
Již velice brzy se zvednou životní náklady úplně všem. Na otázku proč se tak stane si odpovězte sami!
Podtrženo sečteno pro české občany se tímto zvednou nájmy, neboť na černo pracující Ukrajinci je přeplati!
Jen tak dál, Péťo....na každou svini vaří se voda ( pro Seznam vysvětlení- jde o pořekadlo)
Jak se pozná zranitelny uprchlik ? Snad to není ten co přijel z Mukaceva.
Nebo z Oděsy
No jistě,dejte Ukrajincům všechno co máme a na Čechy se vykašlete.Co na nich záleží.Důležité je aby Péťa a jeho prolhaná banda byla ve světě známá jako ti největší lidumilové a ochránci míru přece.