1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Konečně! Já bych jim nedal nic ať jsou rádi že tu vůbec jsou

167
Před 8 měsíci

Jak tohle dopadne lidé vezmou vše co se do ruky vejde a tu naší vládu poženou z této naší krásné země a to pak bude nálada.

59
Před 8 měsíci

Na to prachy jsou,ale na důchody ne.Už aby ti zloději zmizeli.

56
Před 8 měsíci
Kmoch Stanislav

tak aspoň nemusím nadávat na valorizaci mého důchodu. Aspoň vidím kde je mých 1.000,-Kč měsíčně kdy ústavní soud sdělil, že by stát zkrachoval. No zdroje jsou.

5
Před 8 měsíci

Kuchařka ve škole maká za 20 000 hrubého,ale pro uprchlíky se peníze vždy najdou.Tahle vláda je čisté ZLO.

68
Před 8 měsíci

Teď jsem četla, lepší živý dezerter než mrtvý hrdina. To je přístup našich ukrajinských chudáku mužů. A Češi kvůli nim možná půjdou do války. Chce se mi blikat velebnosti a taky brečet.

16
Před 8 měsíci

Již velice brzy se zvednou životní náklady úplně všem. Na otázku proč se tak stane si odpovězte sami!

48
Před 8 měsíci

Podtrženo sečteno pro české občany se tímto zvednou nájmy, neboť na černo pracující Ukrajinci je přeplati!

24
Před 8 měsíci

Jen tak dál, Péťo....na každou svini vaří se voda ( pro Seznam vysvětlení- jde o pořekadlo)

39
Před 8 měsíci

Jak se pozná zranitelny uprchlik ? Snad to není ten co přijel z Mukaceva.

58
Před 8 měsíci
Josef Koval

Nebo z Oděsy

20
Před 8 měsíci

No jistě,dejte Ukrajincům všechno co máme a na Čechy se vykašlete.Co na nich záleží.Důležité je aby Péťa a jeho prolhaná banda byla ve světě známá jako ti největší lidumilové a ochránci míru přece.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt