1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíciUpraveno

Lidovecký pařmen nebyl schopný 4 roky za jejich drakonické inflace s PNP nic udělat a řada žadatelů se ho po 6-12 měsících čekání ani nedožije

7
Před 6 měsíci
Jiří Šimoník

To je případ mého muže.Zadali jsme v březnu 2025.Za tři měsíce přiznali mému muži 880 kč.Lekari řekli nedostačující,odvolat.V červnu jsme se odvolali,do dnešního dne 8.3.2026 nic nepřišlo.A to už byl manžel od poloviny ledna úplný ležák.Dne 7.3.2026 zemřel.Mohl umřít doma,ale bez příspěvku se to nedalo finančně zvládnout.Tak teď až mu to třeba přiznají tak místo toho aby byl doma tak to půjde ještě do dědictví a budu z toho ještě platit.Opravdu pomoc.Diky úřadům.

2
Před 6 měsíci

Myslím těch 1300 korun by podle mně měli zrušit je to nedůstojné.Staram se o nemocnou přítelkyni samá by tu už nebyla.

6
Před 6 měsíci
Pavel Vašut

Je to od nich prasárna .

4
Před 6 měsíci

Hlavně že politici za to nic co dělají berou statisíce.A lidi co je platí že svých peněz berou zebračenky.

4
Před 6 měsíci

To je ale o ničem,nejvice potřebují 3 a 4 navýšení,ne ty lehké případy

3
Před 6 měsíci
Iren Damcová

To jste teda napsala moc hezky 👏👏👏tak že lidé co mají 1 a 2 stupeň vlastně nic nepotřebují!!!!! Jde vidět že nemáte v okolí někoho takového! 😡

2
Před 6 měsíci

Mě amputoval nohu čekám na protézu. Narok na jakýkoliv přispěvek nemám. S protezou chození zvládnu.údajnr

Před 6 měsíci
Jaroslav Mytnik

A to prý může klidně pracovat.😁 Dne 2.5. 2025 mi amputovali pravou nohu. Včera i druhou nohu. Ještě nikdo nevypočetl žádnou dávku, ale už jsem byl řádně písemně poučen že karta ZTP platí jen do 30.5. 2026. Je to taková sranda. Co?

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA