Jenom tak urychlí rozpad unie. V současné podobě s takovým vedením a programem nemá šanci obstát v dnešním světě. Že nás tak navede do područí rozpínavého Ruska, je smutná realita. Skoro to vypadá, že figurky v Bruselu vodí na provázku Kreml. Tam musí být skvělá nálada. EU se rozpadne bez jediného výstřelu.
Mě pomatená loupeživá Uršula přijde taky jako Putinův placený krtek, takhle likvidovat EU není přeci normální. Divné je, že nikdo z výkonných politiků jí ani neřekne, že je těžce mimo mísu... Tady něco nehraje....
Brusel je prokazatelně škodlivá instituce , a green deal je podvod , urychlit by se mělo vyšetřování viníku kteří zničili ekonomiku Evropy , astronomické škody musí být exemplárně potrestané
Proč to nekdo neda k soudu celej GD
EK je evidentně zcela mimo realitu, nebo ji musí platit Putin. Tyhle výžblebty jsou jak z uzavřeného ústavu pro choromyslné. V takovém spolku rudozelených komunistů nemá cenu dál zůstávat, tady nás čekají jen dluhy, bída a zmar. Je to škoda....
Rusko nebo Čína to musi platit jinak to neni možný takhle likvidovat evropu.
Když do pekla tak pěkně čertoj na ocase. Jestli to není aprílový žért, tak by mě zajimalo, kdo ty úředníky v Bruselu platí. Rozebíhají se hlavou přímo proti zdi. Možná to urychlí rozpad EU, což by asi v tomto případě bylo dobře, ale zaplatíme to my všichni... občané EU.
Jsem pro ochranu přírody a životního prostředí. ALE!!! Nemůžu to dělat na úkor toho, že budu bydlet v jeskyni a teplo brát jen z hlubin země.
Když zbylých 94% obyvatel planety na to z vysoka... kašle.
Teplo z hlubin země!!! Probůh, neraďte jim, nebo omezí peklu přikládání po kotle a já celou dobu doufám, že tam všichni skončí.
To by bylo aby Leová Evropu nezničila .Bez těžkého průmyslu se nemůže Evropa ani bránit tak co vlastně chce Z jedné strany Green deal z druhé dotace do průmyslu aby přežil to prostě nevymyslíš.Ono se to rozhazuje když to není z jejího. Devastace pokračujě k radosti Trumpa a Putina co více si můžou tihle dva přát .Zničení Evropy a neschopnost se bránit je pro Leovou životní cíl a ta pakáž EP a EK ji vtom ještě podporuje.
Tetka od Leyn se chová jako Putinův krtek. To je obrovská devastace ekonomiky v přímém přenosu, bez jediného výstřelu!....
Parta hlupáků ničí Evropu a Evropané jen koukají a myslí si, že to nějak dopadne. Ano pokud se neprobudíme tak to dopadne hodně špatně.
Vždyť mi se na tom podílíme tím, jaké tam posíláme "kapacity". Nerudová, Farský, Vondra, Zdechovský a jim podobní.
Je načase opustit EK, vlastně rozpustit bez náhrady. Zbrojit bez oceli nelze, vyrábět bez energie nelze, financovat obranu a Green Deal najednou nelze. Pokud nechceme přijít všichni na buben.
Teď je to nad slunce jasnější. Komise je vázaná na kontrakty, ovšem neoficiální, které uzavřela v zájmu vlastního obohacení, s korporacemi, které na GD neskutečně profitují. Kšeft se chýlí k závěru, je třeba vyždímat co nejvíc v co nejkratším čase.
Jak to, že se odvažujete tu hodnou tetu kritizovat, vždyť je tak hodná vůči migrantíkům nechává je zde pořádně řádit za současného přikyvování všech státníků a komisařů, kteří ji znovu zvolili i když věděli co je zač. Hlavně náš Péťa Nutelka by si měl nafackovat neb panáčkoval jak tato dáma pískala a najednou obrací, když vidí kam se Evropa řítí
No vida jak věci doopravdy jsou. Jeden summit stíhá druhý (kvantita nahrazuje kvalitu, ale což) o tom, k jakému obratu by mělo dojít na poli obrany (nejen finanční dopady), a lup ho, grýndýl prostě pojede, i kdyby nám neměli zbýt ani trenky. A to nehledě na víceméně špatný stávající stav státních pokladen jednotlivých členů unie a dále na vývoj ekonomiky EU, kdy tempo růstu je buď chabé nebo žádné. Z toho plyne další a další zadlužování. Katastrofické vedení EU. Co si namísto obden svolávaných summitů posadit na zadek a stanovit si alespoň trochu reálné cíle, protože jak praví klasik: "Kdo chce všechno nemá zpravidla nic".
Přijímají závazky jak svazáci na práci. Ti ale museli něco nakonec odpracovat. Tihle jenom klábosí.