1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Problém vidím také u samotných českých prodejců (ne všech samozřejmě), kteří nakoupí materiál na Temu za pár kaček a pak jej prodávají jako originál za o něco nižší cenu než český výrobce. A pokud nenakupuju přímo u výrobce, jak poznám že mě prodejce neojeb*ává a zároveň že nepodvádí ?

23
Před 6 měsíciUpraveno
Martin Sajaš

Chápete to správně: šance je nula!

5
Před 6 měsíci

Zase pláč a o obvinění TEMU. Kladu si otázku, jak velký trh v České Republice je, u okrajové zaležitosti, jako jsou deskové hry? Jak přišli na to že je zlikvidovalo zrovna TEMU? Nebude to tím, že trh je velmi malý, zájemců o tento typ her ubývá. Cena naopak roste. Takže, proč zrovna TEMU?

15
Před 6 měsíci

Pořád dokola ta samá písnička. Když jsou čeští prodejci nepokrytí zloději a mnohdy s nekvalitním zbožím. Příklad: triko v Synsay za akční cenu 100 Kč. Měl jsem zrovna na sobě triko z Temu za 130 Kč. To ze Synsay bylo oproti Temu téměř průsvitné. Zimní bunda z Temu za 1200 Kč je kvalitnější, než bunda z Brandit za 3000 Kč atd... A ještě detail, proč Číňanovi stačí za dobírku 19 Kč a Čech si vezme 30 - 50 Kč?! Já už kupují vše na Temu!

Před 6 měsíci
Lojek Jiri

Díky za tip, jdu instalovat Temu. A že prý jsou ty články zbytečné ...

Před 6 měsíci

1. Jedná se o daň za globalizaci.2.Problém není Temu.Problém jsou zákazníci,kteří tam nakupují.3. opravdu je to zboží z Temu tak nekvalitní, když má celosvětově tolik zákazníků?

7
Před 6 měsíci

Problém ve více sektorech podobný. Evropský člověk chce velký zisk za málo námahy. Evropský stát chce zbrojit, zelenat, hostit migranty a mít se nad poměry na dluh. Není spíš tohle zvrhlý svět?

15
Před 7 měsíci

Už zavedli na nákupy na různé částky slevu já dostal 600 slevu a další sleva přichází v podobě reklamace zboží a oni vám vrátí část peněz ve formě kreditu na další nákup takže je to pořád win win

13
Před 6 měsíci

A bú a bú a bú a je to nečestné a nesportovní!

Kdo volal po svobodném trhu?

Když jste tady všichni takové frajeři, choďte nakupovat do Pařížské.

4
Před 7 měsíci

Osobně jsem dosud tomuto nepodlehla, nějaké Temu je mi zcela ukradené.

7
Před 6 měsíci
Jana Kulikovová

Zřejmě nic nepotřebujete. Já v TEMU koupil věci, které se u nás nekoupí, nebo je to a samé, ale předražené.

Třeba hodiny řízené signálem. To samé v TEMU za 200 a u nás za 860. I krabice je stejná.Byl jsem závislý na čase. 4x hodiny z Temu a stále levněji než koupit u jedny nás. Visí venku na mrazu a stále jdou. I letní čas si přestaví samé.Kupuji často = doprava zdarma. Udělá Vám náš obchod takovou nabídku? Co se u nás, ještě vyrábí?

4
Zobrazit dalších 12 reakcí
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA