Problém černý kašel, hiv, žloutenky, tbc, štěnice, svrab a další brebery a fujtajbly.
Hm a ty si asi chytil brouka mozkozrouta, ale ten v tvý hlavě chcipnul hlady.
když vypukla válka tak jsem UK podporoval. Dnes banda Ukrajinců v obchoďáku hlučně nakupuje to nejdražší zboží (samozřejmě beze slev), otevírají si nezaplacený alkohol, většina z nich má SUV jako BMW X6, ti chudší nového Passata
Upřímně není důvod proč by tu měli být a navíc užívat status pobírače dávek, když mají podporovat svoji zemi. Neříkám že mají jít bojovat, ale to co zde je nejsou chudáci uprchlíci ani náhodou. Ať jdou produkovat hodnoty a rozvíjet/podpořit těch 80% území UA, které normálně funguje
A na spoustě míst (např. prodavači, call centra) prostě chci já i většina lidí při komunikaci Čecha, tak to prostě je. Místo toho je zde něco jako Ukrajinská invaze a nejsem sám koho to začíná zvolna sr**, pardon trápit
Nevypadáte, že jste ROM, feťák či sociální ubožák. Ti nechápou co se kolem nich děje. Zeptám se. Vám vzali práci? Ti co jezdí v nóbl autech utekli , protože nechtějí do války. Možná zaplatili, aby nemuseli. Nebo ti, co tu pracují léta a chtěli domů častěji za rodinou , Museli na auta dát ,za poplatek, ukrajinské značky. Nóbl auta mají i ti co , dělají ve stavebnictví 10 hodin denně 7 dní v týdnu s manželkou (většinou uklízečka), žili 4 v garsonce . První co si koupili, tak zánovní auto, aby se doma mohli chlubit, jak se jim daří.. Spousta již tu má dům, nebo platí hypotéku. Děti odmaturovaly a nechtějí zpět na Ukrajinu. Je to podobné Vietnamcům. Rodiče stánkaři a děti doktoři, právníci , počítačoví inženýři. Nevidíte je, mají svoji komunitu. Bohužel v každé komunitě najdete hříšníky.
Němečtí Vietnamci dělají drogy, cigarety.
Některé Ukrajince , přivezly pracovní agentury, vyhnali na pomocné práce do stavebnictví, neumí nic než chlastat, Zprostředkovatelé vydělávali miliony.
Problém to není jejich, ale státu. Pokud Ukrajina požádá, aby ho vrátili na Ukrajinu, tak nemáme zákon. A ti co tu pracují, tak máme z nich víc, než z nepřizpůsobivých.😄 Neřaďte se k těm ubožákům. Mnohem horší a nebezpeční jsou muslimští emigranti . V tom případě stojím za Vámi. Rusové tu perou miliardy a taky nic. Nemáme zákony a řešíme je na pětiletky. atd atd 🙁 Vláda se tolik nestará o Ukrajince, tak, jako se nestará o nás. Milejší jsou jí výlety.. 🙁
Ano, a ví se převážně proč ! V jejich zemi není standardně zabezpečeno očkování proti infekčním chorobám u novorozenců, veřejnost je hodně zasažena infekční žloutenkou, HIV, TBC, černý kašel, svrab a další a tyto nemoci"úspěšně" přenáší jejich převážně ekonomičtí utečenci do celé Evropy, vč.naší země. U nás v rámci falešné solidarity dostávají veškerou zdravotní péči a další nadstandardní privilegia.
Není toho dost na to, abych se k nim chovali odtažitě ???
Jistě, že souvisí a rovněž TBC, svrab a spalničky u nás nemoci již dávno neznámé.
Ta polovina Čechů, by si měla uvědomit, že bez nich by se tady nic nepostavilo a neuklidilo. V nemocnicích by se o pacienty také nikdo moc nestaral. Realita je totiž jiná, než nenávistné řetězové emaily a vymyšlené příběhy. Jsou mezi nimi vzdělaní lidé, kteří jsou v mnoha ohledech lepší než závistiví čeští dezoláti.
O uklidu v nemocnicich radeji nemluvte, jednak jsem mela sama prilezitost na vlastni oci videt jak uklizi nase uklizecky a jak uklizi zeny z Ukrajiny. To same jsem mela moznost videt i v laznich. Bohuzel nemocnice je zamestnat musi, ale soukroma firma by si je asi nevzala. Chlapi na stavbach pracuji, ale vetsinou ti, kteri prisli za praci jeste pred valkou. Ja bych ukrajinskou uklizecku nikdy nezamestnala, mozna jsou i vyjimky, ale vetsina poradnou praci ani nevidela.
Zdravé muže v odvodovém věku poslat zpět, Ať si pak nástup do bojů zařídí již ukrajinská administrativa. Lidí na práci kterou zastávají ukrajinci je v ČR dost, jen by nesmělo být výhodnější být na dávkách a firmy by museli platit víc. Naše ekonomika není tak výkonná, aby platila LexUkrajina a ještě munici. Dělali pode mnou ukrajinci, nechtěli ani na dovolenou na Ukrajinu, protože podle jejich slov by se nemuseli dostat už zpět. Ano, hodiny "nabouchají" ale kvalita a výkon je tam, tam.
Pro mně jako osobu je Ukrajina skutečný problém.Není žádné tajemství proč současná vláda vše zdražila.Navíc nás kvůli pomoci Ukrajině zadlužuje.Nechápu co si od toho slibuje.Ale za ty nitky tahá někdo jiný.
Už jednou jsme je dočasně měli a trvalo to 21 let.Doufám ,že teď to bude o mnoho méně.
Nedoufáte jenom vy, já si bohužel jejich dočasný pobyt velmi dobře pamatuji, pocházím ze severní Moravy.
Velký problém,nemoce a další věci Nakupují drahé mobily za 35.000.kč,koloběžky a jiné drahé věci.Výsměch našim občanům .
Jsou velkým problémem
Je mi to v celku jedno ale chápu že asi většina těch UK jen využila konfliktu aby utekla z totálně zkorumpované země. Takhle mi to řeklo i dost chlapů z UK co zde pracují.