1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ufňukaní umělci prosím nefňukejte nad rozlitým mlékem z konve, do které jste umyslně vrazili.....

97
Před 1 rokem
František Štván

Ať napíše kolik má chalup a bytů a kolik si připlácel na důchod když vydělával velké peníze.

21
Před 1 rokem

Na to plati jednoduchá rovnice má dáti = dal.. pokud dostával penize na ruku a neodváděl daně, nemůže čekat velký důchod. Na druhou stranu měl by mít našetreno..

124
Před 1 rokem
Radka Froncová

Důchod se nevyměřuje podle odvodů daní, ale ze sociálního pojištění. Pokud si pan Mahdal a jemu podobní neodváděli na sociálním pojištění i procenta z příjmů za filmy a další uměleckou činnost, pak si ten nízký důchod v plné míře zavinili sami.

Nikdy jsem neměla takové příjmy jako on, ale důchod mám o dost vyšší - proč asi?

15
Před 1 rokem

Pokud někdo pracuje jako OSVČ, platí nízké daně i sociální pojištění - ale musí si uvědomit, že ušetřené peníze má investovat a ne prožrat. Takže samozřejmě pokud si nespoří a nic si neplatí, má nízký důchod.

A na okraj. 45 000 Kč čistého mu umožní jakž takž život na úrovni? A co "normální" pracující? Ti se ani při průměrném platu této laťce nepřiblíží. Tak trohu mi to připomíná tu pohádku, co si měli žáci prestižní školy vymyslet. Jedna dívka začala: "Žili byli chudí rodičové. I jejich sluha byl chudý, i jejich kuchař byl chudý a i jejich řidič byl chudý...."

48
Před 1 rokem
Roman Šubrt

Jak jste přišel na to, že OSVČ platí nízké daně i sociální pojištění? Že by metodou profesora Palceva (vycucáno z palce)?

6
Před 1 rokem

Herci naříkají nad nízkými důchody, ale kolik odváděli na sociální? Zřejmě minimum a to při svých více než nadstardatních platech! Ale kupovat nemovitosti v Itálii, Španělsku i jinde, na to mají. Jak jenom je mně jich líto.

71
Před 1 rokemUpraveno

Jak je možné, že je ve starobním důchodu, když je mu teprve 64 let. Důchod mám o něco větší, ale také pod průměrem, ovšem dokud můžu, přivydělávám si a až už nebudu moci, tak mi to asi bude fuk.

4
Před 1 rokem
Václav Pavlík

protože důchodový věk 65+ platí až pro další generace, ne pro ty, kteří mají důchod "za pár"

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Kolik si státu za celý život odváděl, tolik máš důchod, blbečku....

Kolik se v poslední době vyrojilo chudáčků herců, co nemájí co do hrnce... tak jste honoráře neměli strkat do kapes, aniž byste odvedli něco do státní kasy a dnes byste nemuseli fňukat, jak potřebujete jako důchodci 45000 k normálnímu životu... kde bydlíša v čem si vozíš zadek, Mahdale? Máte se jak prasata v žitě a ještě brečíte... Měli byste se stydět za tyhle kecy o malém důchodu

20
Před 1 rokem

Vzhledem k tomu kolik se dalo v posledních desetiletích v dabingu vydělat a kolik on toho nadaboval, by měl mít našetřeno na několik životů dopředu. K čemu potřebuje 45 litrů měsíčně, když neplatí v Praze nájem a bydlení má své (nebo žeby hypotéka?), tomu sice nerozumím, možná má rád drahé sýry 😄 Nebo platí hodně za léky a vitamíny. Možná jde jen o to, co se považuje za nutné pro přežití a co ne. Tyto nároky se mohou u různých lidí lišit.

7
Před 1 rokem

Pokud bere 15000 Kč důchod , tak si platil minimální platby do sociálního zabezpečení. Takže proč ten jeho údiv ?

35
Před 1 rokem

Už mě doopravdy unavuje pořád číst, jak si umělci stěžují na své důchody.Kde potom se berou ty miliony,které si dělí jejich pozůstalí.Jsou to všechno nenažranci i když oblíbení.

28
Před 1 rokem

Další šašek co kňučí, že má malý důchod. A že je to tím, že talzvaně optimalizoval platby sociálního pojištění - platil co nejméně to šlo - to už jaksi pomíjí. Holt co sis zaplatil to máš, dělal jsi haura, tak teď budeš o chlebu a vodě

45
Před 1 rokem
Ivan Kazda

to kupuje tedy hodně drahý chléb, když na něj potřebuje 45 litrů měsíčně 😄

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA