1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Ta stále stejná písnička o dětech co se vezou do školy autem, jasně že vozím děti autem do školy protože tím ušetřím denně 150kč. Ne, nejsou tlusté, líné a nesamostatné jen pro to že mají zrovna tenhle bonus.

1
Před 5 měsíci

Je to stejné jako se seniorů. Neposluhovat, netaxikařit, neservírovat jídlo až pod nos. To je cesta do háje..

6
Před 5 měsíci
Jana Ciprova

Přesně tak, dokud je senior soběstačný, tak určitě. Když už to nejde, je mojí morální povinností se o předka postarat!

4
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Do 18-ti let věku neseme za děti zodpovědnost a než si něco vyčítat, radši vozit a starat se…

10
Před 5 měsíci
Iva Stryková

A pak si zlomíte nohu, manžel v práci a děcko nedokáže přejít samo ulici.

Víte, já bydlím na dědině, kde není škola. Synové od první třídy jezdili autobusem do vedlejšího města. Před tím, ještě když chodili do školky, jezdila jsem s nimi autobusem. K lékařce třeba. Učila jsem je jak nastoupit, koupit jízdenku. Jak přejít ulici na zelenou, atd. Dětská měla ordinaci naproti školy, takže jsem s nimi tu trasu šla mockrát a přesně tak, jak jsem chtěla, aby chodili oni. Zásadně po přechodu, rozhlédnout se. Později mne vedli k lékařce, do lékárny či jinam oni sami. I když jsme jeli někam na výlet. Po městě nás vodili oni. Byli důležití, upozorňovali, že svítí červený panáček nebo jede tramvaj a musíme počkat.

První den v první třídě jsem se starším jela do školy a zpět, od druhého dne jezdil sám. Za tři roky přibyl brácha. Nikdy žádný problém, nemusela jsem se bát, že vletí pod auto, půjdou někam s neznámým člověkem. Jistě, nešlo o Prahu či Brno.

Už od tří let mi chodili na malé nákupy. Prcek kráčel důležitě do obchodu, zatímco jsem šmírovala před domem. Až šel zpátky, vlítla jsem do kuchyně a dělala, že nic. Ten vítězoslavný pocit, že tu výpravu zvládl a koupil, co měl, bych přála každému děcku.

18
Před 5 měsíci

No,to jsou novinky?!!!🙏

5
Před 5 měsíci
Vlasta Štolúnová

Pro většinu rodičů ano. Vidím to všude. Už aby tenhle trend uspokojování děti přestal.

18
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA