Já nepochopím proč si Ti čutálisti nenajmou nějakého investičního makléře, který jim bude majetek spravovat, protože nejhorší je když se do investování pustí sami. Takový Čechmánek to byla sice hokejka, ale on to nebude velký rozdíl by mohl vyprávět.
No, oni si právě toho "investičního makléře" najali... a takhle to dopadlo.
Slibované výnosy 30%? 40%? I 10% je riziko. To ale tito a ostatní tzv,,ivestoři,, asi nechtějí pobrat. Takže dobře jim. Občas neškodí se trochu zamyslet.
Čím se zamyslet? Tito lidé to "měli v nohou" a jednou použili hlavu a logicky to muselo takto dopadnout.
Je to velmi jednoduché - fotbalista umí kopat do balonu a nic jiného ani stejně neumí... Nepotřebuje umět nic jiného, protože kopání do balonu jej samo o sobě živí velmi dobře. Proto by neměl dělat nic jiného, než si užívat své snadno vydělané prachy a ideálně se do ničeho jiného nes...plést! Už i v minulosti se našlo mnoho chytráků, kteří využili bohatství a finanční negramotnosti svých méně chytrých spoluobčanů.
Jj, taky nejvíc věřím investicím, které doporučuje nějaká kopačka bez mozku! V současné době probíhá ve všech médiích brutální masáž, aby lidé investovali. Nikde ale nezaznívá, že se najednou vyrojily tisíce "investičních" společností, z nich vysoké procento je založeno buď na naprostém amatérismu, někdy i přímo na jako zde popisovaném podvodu.
Tak většina komentářů tady uvádi čirou závist.. Běžte taky kopat nebo bruslit a zkuste se prosadit...pak budete uvažovat jinak..
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Ti podvedení to měli v nohou, ale v tomto případě použili hlavu, a proto to muselo takto dopadnout. Neověřit si základní informace o firmě a investovat do ní desítky milionů může pouze idiot.
Jen 10% profifotbálistů, se uplatní úspěšně v běžném životě! 😄 Tragédie!
To je slušný, čekal jsem to horší.
Neskutečný jak jsou lidi hloupý všem hladovcum co investovali se lidi musí smát poslat mu sto mega to udělá opravdu chytrý člověk tak znova do dresu tupci co jste mu poslali lóve 😂😂😂
Takže byl v žitě a vydělal 700 mega za 10 let ...se mně to nechce počítat, ale mám pocit že já tolik od roku 2016 nevydělal. Ach jo.
To je dobře, že máme ministra kultury, který jen tak někomu nenaletí. Jakpak to mají ostatní členové vlády - také nikomu nenaletí?