Ona není jediný/á lékař/ka, co tuto diagnózu konstatovali. I někteří další zmínili cirhózu, nakonec jen slepý by neviděl, že Zeman prachobyčejně chlastal. Už dávno je tento fakt známý, a stojí za zhoršováním jeho zdravotního stavu. Už, když jezdil Zemákem, se netajil tím, že vodu rozhodně nepije...tak jak by asi tak mohl dopadat dnes, že? Stačilo ho vidět u korunovačních klenotů, kdy se veřejnosti holt nepodařilo zatajit tuto akci. Alkoholový metabolický rozvrat je obecně známý pojem. Odkaz

P.S. Je to dobře, že se Hrad ozval, aspoň se to probere veřejně!
To bude sranda, až se u soudu ukáže, že měla pravdu. A ty penize pro děti myslel pro svoje, Mynáře, teplýho Ovčáčka a mafiána Nejedlýho
Ted otazka jestli otom vsfm zeman vubec vi...ten uz zije dlouho mimo realitu pro mne to neniprezident jen takova loutka v 90 letech byli gumaci v televizi jde videt ze se s tou roli uplne ztotoznil
U soudu se bude muset podrobně prověřit Zemanův zdravotní stav a paní Stehlíková tak alespoň donutí hrad k odhalení nezveřejněných tajemství.
youtu.be/rYdM87gZURA
Nakonec zjistí, že žádnou cirhózu nemá, ale že už je dávno vycpanej.
Pan prezident už zřejmě nemá nic důležitějšího na práci pokud tedy ještě něco dělá. Myslím si že má před sebou další prohranou soudní bitvu a navíc se soudem zřejmě potvrdí i jeho jedna z diagnóz. Je mi ho líto.
To bude asi číslo na nějakého prezidentova rádce co to potřebují víc např. homosexuální mluvčí pana prezidenta Ovčáček, vlekař a čerpeč evropských dotací Mynář nebo proruský vekslák Nejedlý.......
Třeba mají nového člena, napadá mě Vildumetzová, tak pro začátek.
Nevím,proč vás zajímá číslo účtu pro děti.nemeli by vás raději zajímat čísla účtu a majitele účtu,kteří ze zahraničí posílali stanu.
Ale o STAN tu přece vůbec nejde, že jo.
6000? to je PPF banka, takže je to účet některého z těch hradních podvodníků. Nejspíš Mynáře.
Neumis cist. I zumpa F24 pise, ze jde o Zemanuv nadacni fond. Sorry, asi ti krivdim, nejspise umis cist jen velka pismena, nadpis ti stacil k plivanci.
Nemohl by Fórum24 ještě v té předžalobní výzvě zkontrolovat pravopis, případně ji oznámkovat? To je taky nesmírně důležité.
Zase kampaň. Určitě je to číslo pro děti, třeba Mynářovy nebo Nejedlého.