Bureš je zloduch a všechno zneužívá pro své PR. Tak se nezastávejte. Už jenom to, že ze sebou vláčí 30000 mrtvých po Cvidu. Dělá všechno pro to, aby lidi na to zapomněli. Ale jenom hlupáci si to nechtějí připustit.
A Vy jste Vosmík měl o weekendu doma na návštěvě Jablonskýho,ne? 😄 😄 😄
tohle je těžké - kdyby Babiš nejel na Moravu , byl by tím nejhorším,protože se nezajímá o neštěstí občanů - ale protože tam jel, což je i jeho povinnost , je špatný , protože si dělá kampań - no já bych na jeho místě být nechtěla
Ne, je to jinak. Měl jet na místa zasažená katastrofou, ale bez kamer a fotografů. Umí si zařídit kde co, tohle mohl také. Ale... to by neměl na twitru co trollovat.
Kdyby neprijeli,tak je roznesou dvakrat tolik.bohuzel asi je stve ze organizace byla velmi rychla a lidem se dostali penize hnedka a dostanou i nepojisteni cozse za minulych vlad ods pri povodnich a slibech nedelo!!vzpominejte na sliby lidem a obcim jak byla voda 5metru vysoka,tak ods slibovalo hory doly,voda opadla a niiic.takova to byla vlada praveho bloku,hnus.takze vime koho nevolit.lidi nezapominaji
Stále mi připadá - když chceme bíti, hůl si najdeme vždy...Petr nebo Pavel- stále roky titíž a když náhodou někdo s bandou stále stejných politiků nedrží basu, tak je potřeba ho vyštípat za každou cenu...Stále spousta lidí nevidí , že stále stejní politici to tady "řídí" již roky a pakují se všichni....mládež toto nechápe a nechce slyšet od těch , co si pamatují ty rozkrádačky ve velkém, které pokračují....šedá eminence v pozadí, která to tu řídí...jenže ovečky bez vlastního úsudku - je zbytečné mluvit.....Nyní mnne spíše zajímá - vybírají se neskutečné peníze na pomoc zasaženým....- chápeme , že ne všichni byli pojištěni - a zvláště - tornádo - je to v pojistce??tak snad tito lidé dostanou tyto peníze- ač nepojištěni....KDE TEDY PENÍZE SKONČÍ???toto by mohli ČTK a jiní přímo natáčet- chceme slyšet a vidět, že LIDÉ PENÍZE DOSTANOU...
No já nevím. Za mě je Babiš jako premiér nepřijatelnej - ale asi chápu lidi, co mu dají hlas. Spíš pro mě zůstává záhadou, jak autor článku může být reportérem. To není ani pohled na věc. To je prostě najít nějakou špínu za každou cenu.
Že jel na Moravu tak jel, dokonce to považuji za jeho povinnost.
Že ze sebe na soc. sítích dělá ukřivděnou chudinku je ovšem z jiné kategorie.
On nedělá chudinku jenom prosil ať ho nefoti. Protože je spousta lidí co ho roznesou na kopytech včetně politiků
a co takhle se zamyslet kdo to fotil a proč? prodal to dobře ! a ještě jedna poznámka senzace za každou cenu ! ne nejsem příznivcem ani voličem babiše ale novináři jsou schopni zničit člověka jen pro svou senzaci!
mě se líbí, jak toto ,,Fórum,, slouží jenom k vybrečení se rádoby novinářům. žádný jiný účel nemá. A čím víc kolem něho brečíte, tím víc ho budou lidi volit. Je toto Váš účel? 😄
Babis jel jako predstavitel vlady na misto katastrofy- fakt si dovolil moc. Mne teda daleko smutnejsi prijde, ze se nejak do pomoci zapojili napric politickym spektrem vsichni, krom Piratu. Ti ted za penize na volebni kampaň poslali Bartoše do Bruselu, kam jel řešit ekologii se zelenyma, Bavíš a omluvit se transgender europoslankyni za Zemana. A jel tam z pozice "uz se vidim jako premier, tak proc se nechovat jako svrchovany panovnik". I kdyby si tam Babis jel delat PR furt je to min na bliti, nez to, co dela Bartoš!!!
Každý politik si tam jede dělat PR, i když tam jede z dobrých úmyslů, tyto dvě věci nejdou oddělit.
Článek je čirá stupidita, jako většina článků na forum 24.