No, Okamura je za... a firma má reklamu, vím, kde budu objednávat.
a za reklamaci si jistě rád připlatíte, že?
Kolaborant a ruský šváb..
Jak to souvisí s článkem ?
Takže ne vana, ale vířivka. A žádné podmiňování, jen oznámení, kam částka půjde, což je věc firmy jak se svými penezi naloží. Dobrý fór od firmy 😂👍👍.
za záruční opravu? proč?
Tak Okamura plácá blbosti .Na druhou stranu nechápu , proč nějaká firma , u které si objednám práci , má tu potřebu mi jako zákazníkovi sdělovat , jak že to s utrženou částkou naloží .Dá se to nazvat nevyžádanou reklamou .Za mě postupujou divně oba .
Nesuďte mě podle sebe, nejsem žebrák jako vy...
Okamuru nemusím, ale ta argumentace, že to nebyla vana, ale luxusní vířivka do jeho luxusního domu má jako zapůsobit na centrum závisti čtenáře?
víte on je rozdíl mezi - přijedou mi vyčistit vanu a chtějí za to 18 000 ! a mezi - přijedou mi vyčistit vířivku a chtějí za to 18 000 :D
Je vidět, že Okamura se snaží ze všeho vytlouct nějaký politický kapitál, ono je těžké pro něho být v opozici a nemít možnost ovlivnˇovat dění v naší zemi. Je to největší kremelský slouha v naší politice. Zeman raději odvolal podporu Putinovi jen aby s ostudou neskončil předčasně.
Ten nebo ta Jenny Nowak je baba, nebo chlap? Takové záležitosti řeší bulvár forum24, podstatné informace od toho plátku dostupné v žádném případě nejsou. Forum24 je naprostá žumpa české novinařiny. Ale hlavně, že je někdo platí!!!
Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Ale proč by se nějaký Vozník unavoval a četl zjevné a podložené informace, když on přece ví nejlépe, že Kanimůra je guru všech, co mají IQ otevřené paštiky a co řekne, to platí.....
Nikdy jsem se nesetkal s tím, že bych byl nějakou firmou informován o tom
kam půjdou peníze za opravu čehokoliv, které budou za to naúčtovány.
Tady něco smrdí a to řádně. Jsem podnikatel OSVČ již 30let a nikdy jsem
neinformoval své odběratele a zákazníky kam půjdou, co zaplatím a komu, za naúčtované peníze za opravy. Pro info. provádím elektro opravy. Proto
je pro mne nepochopitelné, když někdo tuto věc oznamuje zákazníkovi.
Bratr Okamury je slušný člověk, který nemá potřebu, se zviditelňovat na úkor druhých a navíc i lhát. Jsou sourozenci a přesto tak diametrálně rozdílní.
Až na jeho postoj v době candemie, apoň za mě - tragéd
Nejak nerozumim dodatku SMS o urceni penez zaplacenych za servis, pokud tedy nejde jen o to, nekoho namichnout.
Proč? Okamura se pořád dožaduje respektování svých názorů a sám jiné nerespektuje. Pokrytec