1600/1600Zbývá 1600 znaků

No, Okamura je za... a firma má reklamu, vím, kde budu objednávat.

15
Před 2 roky
František Sedlář

a za reklamaci si jistě rád připlatíte, že?

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Kolaborant a ruský šváb..

152
Před 2 roky
Hynek Hout

Jak to souvisí s článkem ?

6
Před 2 roky

Takže ne vana, ale vířivka. A žádné podmiňování, jen oznámení, kam částka půjde, což je věc firmy jak se svými penezi naloží. Dobrý fór od firmy 😂👍👍.

7
Před 2 roky
Monika Vodáková

za záruční opravu? proč?

3
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Tak Okamura plácá blbosti .Na druhou stranu nechápu , proč nějaká firma , u které si objednám práci , má tu potřebu mi jako zákazníkovi sdělovat , jak že to s utrženou částkou naloží .Dá se to nazvat nevyžádanou reklamou .Za mě postupujou divně oba .

47
Před 2 roky
Pavel Honzírek

Nesuďte mě podle sebe, nejsem žebrák jako vy...

4
Před 2 roky

Okamuru nemusím, ale ta argumentace, že to nebyla vana, ale luxusní vířivka do jeho luxusního domu má jako zapůsobit na centrum závisti čtenáře?

86
Před 2 roky
Thomas Hamíček

víte on je rozdíl mezi - přijedou mi vyčistit vanu a chtějí za to 18 000 ! a mezi - přijedou mi vyčistit vířivku a chtějí za to 18 000 :D

Před 2 roky

Je vidět, že Okamura se snaží ze všeho vytlouct nějaký politický kapitál, ono je těžké pro něho být v opozici a nemít možnost ovlivnˇovat dění v naší zemi. Je to největší kremelský slouha v naší politice. Zeman raději odvolal podporu Putinovi jen aby s ostudou neskončil předčasně.

45
Před 2 roky

Ten nebo ta Jenny Nowak je baba, nebo chlap? Takové záležitosti řeší bulvár forum24, podstatné informace od toho plátku dostupné v žádném případě nejsou. Forum24 je naprostá žumpa české novinařiny. Ale hlavně, že je někdo platí!!!

12
Před 2 roky
Luděk Vozník

Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Ale proč by se nějaký Vozník unavoval a četl zjevné a podložené informace, když on přece ví nejlépe, že Kanimůra je guru všech, co mají IQ otevřené paštiky a co řekne, to platí.....

Před 2 roky

Nikdy jsem se nesetkal s tím, že bych byl nějakou firmou informován o tom

kam půjdou peníze za opravu čehokoliv, které budou za to naúčtovány.

Tady něco smrdí a to řádně. Jsem podnikatel OSVČ již 30let a nikdy jsem

neinformoval své odběratele a zákazníky kam půjdou, co zaplatím a komu, za naúčtované peníze za opravy. Pro info. provádím elektro opravy. Proto

je pro mne nepochopitelné, když někdo tuto věc oznamuje zákazníkovi.

6
Před 2 roky

Bratr Okamury je slušný člověk, který nemá potřebu, se zviditelňovat na úkor druhých a navíc i lhát. Jsou sourozenci a přesto tak diametrálně rozdílní.

76
Před 2 roky
Zuzana Černá

Až na jeho postoj v době candemie, apoň za mě - tragéd

6
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Nejak nerozumim dodatku SMS o urceni penez zaplacenych za servis, pokud tedy nejde jen o to, nekoho namichnout.

5
Před 2 roky
Radek Kuťák

Proč? Okamura se pořád dožaduje respektování svých názorů a sám jiné nerespektuje. Pokrytec

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt