Je mě celkem jedno, zda se jedná o vanu či vířivku, nebo o záruční prohlídku či vyčištění a celkovou revizi, ale co mě na celé věci zaráží je to, že nějaká firma informuje zákazníka, co s platbou udělá za odvedenou práci. S tímto postupem jsem se za celý svůj život nesetkal. Celá tato věc mě však připadá, že se jedná o cílenou provokaci, neboť majitel firmy má jiné názory než Okamura. Okamura však na toto skočil. Dále z toho vyplývá, že když s tímto nebude souhlasit, tak práci neodvedou. Takže závěrem se dá říci, že s tím budeš souhlasit a pokud ne, tak si hledej jinou firmu. Trošičku takové malé vydírání.
Mě to zase přišlo velice férové s ohledem na to jaký ma Okamura postoj k Ukrajině. Rozhodně to není jedno jestli je to vana nebo luxusni vířivka. Okamura je velice Dobry lhář a manipulátor. Za chvilku bude chtit příspěvky na to, aby si mohl pořídit ručník , kdyz vyleze z te jeho ,, vany”🤣
Okamura už ve všech svých lžích musí mít chaos.
Asi by měl vodu měnit častěji. Divit se, že po dvou letech používání voda smrdí svědčí o čistotnosti pana poslance.
Zřejmě není jen demagog, ale je k tomu ještě čuně.
Chování pana Nosáka je jasně neprofesionální. Tento jistě neunese to, že někdo má na dění u nás a ve světě jiný názor a považuje svoje názory za ty jediné a správné.
Je to přesně tak, jak píšete.
Fórum 24:-),tento propagandistický plátek snad ani nikdo nemůže brát vážně, a opravdu nejsem příznivcem SPD,Japonec až nakonec, ale co je moc to už je příliš:-)
Ty nejsi troll, ty jsi jen de-bil.
Není snad jedno jestli to je vana nebo vířivka ?vydělává dost aby si ji pořídil.Jde o princip že tato firma ty peníze na Ukrajinu posílá a posílá je z peněz které vybere za opravy.
A tím jste chtěla říct co?
Dle mého soudu je Tomio Okamura lhář, podvodník a podobného ražení jako Putin. Je neuvěřitelný demagog. Takoví lidé by neměli být v politice. Je mi za něj hanba, pokud vystupuje za český národ.
No, tak tady vidíme jak se mu v poslanecké lavici daří, tubus za 20 mega a stydí se říct že má na terase vířivku za 150 táců. Opozice je zlaté dno, žádná zodpovědnost, jen a jen kritika , ale špatná kritika. A ještě k tomu jeho peníze na UA, no to je sranda 🙂
tak pokud si koupím zboží přes distributora tak samozřejmě záruka platí, tak i Okamura má nárok na případnou záruku. No pokud se ten špindíra špinavej koupe dva roky ve stejný vodě tak to asi zapáchat bude, tak ať si to vyčistí a neotravuje lidem život.
Ale záruku neuplatňujete na subdodavateli, ale na dodavateli, tj. na tom, kdo ten barák stavěl.
To japonské prasátko mohlo být rádo, že měl vůbec někdo žaludek, vyčistit tu jeho špínu. Místo toho, ale kvičí, že si firma dovolí nakládat se svými penězi jak uzná za vhodné. To muselo zajisté vyvolat bouři na fb strany proruských dezolátů...