" Tancuj, tancuj překrúcaj " : Jak je jeho zvykem 🙄
Nikdy jsem se nesetkal že by mi dodavatel čehokoliv sděloval jak s fakturovanými penězi naloží,minimálně je to divné i cena je docela nezvyklá
Vy byste mu zřejmě vyčistil tu vířivku zdarma. 😁
Od NO TRADING potažmo nějakého Nosáka, bych si už určitě nic nekoupil! Pan Okamura mě nezajímá, ale odvádět připočtené "desátky" je nad rámec! Firma, která si přes zákazníky vynucuje nějaký "fond solidarity", jako za socializmu, u mě klesla na nulu! Ať si přispívá nezištně ze svého příjmu, je to jejich věc a politický názor. Ale nebude mi to nikdo vnucovat. Jestli to byla vana či vířivka, jestli byl dodavatel ten či onen, to je jen žabomyší válka o ničem. Vany jsou všechny, výšivka specifické označení, produkt je od Nosáka, jestli to bylo po nebo v záruce je v tuto chvíli jedno, tak nevím co řeší. V každém případě jednání Nosáka odsuzuji, a za mě od něj nic. Plést politiku do podnikání, může jen ňouma.
Okamura dostal nové noty z Kremlu.
To musí být hodně zvláštní sorta lidí, když se představíte, jak lezou s Tomiou do vířivky, kde jak sám říká, je zkalena voda s divnou pěnou. Je to na verande, v tom vedru, které je posledni měsíc, všechen ten pot, zbytky kůže za 2 roky intenzivního provozu, to musí být výživný roztok. Fakt osvěžující relax
Co vás napadlo, když jste četli......voda pění a zapáchá....pokud se v tom koupe, je prase. Pokud do toho i močí (v Japonsku prý běžné) je prase tuplované. A čistit vířivku po dvou letech...hmm...většina cigánů a jím napadaných menšin je čistotnější. Nebo ne? 😄
Tak LoboTomio je podle všeho nejen rasista a xenofob, ale navíc i špína. Blééé.
Možná by stálo za to prověřit komu tato firma poslala sponzorské dary. Pokud do toho začalo vrtat FORUM 24 tak tu něco smrdí. A vířivka Okamury to nebude.
RK
Zřejmě P-Tomia nenapadlo po dvou letech vyměnit vodu. 😁
Možná by stálo za to prověřit, kdo posílá sponzorské dary SPD.
Kde vzal peníze na to luxusní sídlo, které si nechal postavit.
Okamurovi jednosměrnou letenku do Moskvy!
a o letenku kousek blíže zájem nemáte?
Pi_to_mia nemá cenu komentovat, tam té inteligence moc není. Ty jeho lži mu žerou pouze jedinci s méně vyvinutým myšlením. Mno vrána k vráně......
Už se někteří prozradili mračouny. 😁