1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Když prohlásím, že jsem unaven a nemůžu pokračovat v jízdě, až po delším odpočinku. Tak mě nemůže přece nikdo na světě pokutovat, ani nutit pokračovat v jízdě.

9
Před 4 roky
Milan Dyrynk

jak jsem psal o kus níže, nezbývá, než to vyzkoušet. S nějakým volem se pak budete hádat vy. A že má policajt všude na světě pravdu, na tom se asi shodneme, ne ?

11
Před 4 roky

Jistě není spaní jako spaní. Kamioňáci taky musí někde přespat. V zájmu každého státu je bezpečná doprava. Proto, pokud si zdřímnete v autě je to jen ku prospěchu věci. Jiné je pokud si roztáhnete stan, založíte oheň apod.

2
Před 4 roky

Pokud si pamatuju, v USA je spaní v autě zakázáno a poldové prohlíží odstavená auta i na parkovišti u pumpy s baterkou. Pochybuju, že by se to od roku 1997 změnilo vzhledem k bezpečnostní situaci.

4
Před 2 roky

Ve Francii se jim to u pláží moc nelíbí, každé ráno kolem sedmé objíždějí parkoviště a boucháním na okýnka i neprůhledná, tmavá, vás donutí vstát a slíbit, že ihned odjedete. Nejen cizince, také franzouze.

1
Před 4 roky

Autor článku je zase zmatený jak včela, motá dvě úplně rozdílné věci dohromady. Evidentně nikdy nekempoval nebo nepřespával v autě 😄

Před 4 roky
Jakub

Přespával jsem tak v mnoha zemích a musím říci, že článek uvádí většinou pravdivé informace. Kdo je větší dobrodruh, tak to pochopitelně riskne třebas i na Slovensku.

8
Před 4 roky

Autor si plete kempovani s prespanim v aute. Kdyz si z dodavky nevyndam ani zidlicku, tak to neni kempovani. Clanek je matouci a misty uplne o nicem.

11
Před 4 roky

Je to taková malá vizitka dnešního svobodného světa. A přitom taková prkotina, usnout když mám chuť spát ve vlastním autě.

20
Před 4 roky

mám dotaz : co kempování (stan), co bivakování (to můžu i v parku na karimatce, pod slunečníkem.. ), přespaní v autě, odpočinek v autě, odpočinek vedle auta (na dece, ve spacáku)....

3
Před 4 roky

Pokud jedu dlouhou trasu a jsem hodně unavený, rád si zdrimnu v autě.. Nic na tom nevidím zlého.. Cestovat 2000km je zvlášť v létě hodně náročné..

9
Před 4 roky

Rozhodně není v žádné unijní zemi výslovně povoleno kálet v okolí auta,a to ani do ešusu či do připravených talířů. To jen pro doplnění standardně nadstandardního článku.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA