A jak to řeší třeba řidiči kamionů, kteří mají v kabině postel? To jako v těchto zemích jdou na noc pryč a nebo riskují pokutu?
kempy pro kaniony jeste nejsou ani dost parkovist
Přesně, on je docela velký rozdíl mezi kempováním a přespáním, ono přespání snad ošetřuje i nějaký unijní zákon.......prostě přespat můžeš, ale NE kempovat
To jsou nejlepší dovolené.Projeli jsme tak celé Polsko až k moři.Každý den někde jinde.Ford Transit, vzadu ležení.Jela bych zas.
Tak motají kempování a přespání do kupy. někde je problém i jen zaparkovat a přespat. Svoboda již bleskově mizí.
V roce 2019 jsem spal ve stanu v Severní Makedonii, nádherná země na kterou všichni furt zapomínají 😕 rozhodně doporučuji.
A co nutný odpočinek a tdrimnuto si na pár hodin někde u pumpy. Za to dávají pokuty? Přitom Chorvati kontrolují, zda je řidič unaven.
Svoboda se omezuje, vše se reguluje a lepší to v dohledné době asi nebude. V Čechách v tomhle směru zatím lepší než v jiných státech Evropy…
Nejlepší spaní nadivoko je vždycky u hřbitova. Je tam v noci klid a taky je tam voda
Jen o půlnoci mám při tom zážitek se dvěma duchy, jeden "já jsem duch Pavel", druhý řekl "já jsem duch Petr" a ptají se "a co TY??", "já jsem duchcát"... 🙂
Pro přespání v autě je ideální najet na dálnici a zastavit někde u pumpy nebo na odpočívadle.
Tak to je pravda , ale viděli jsme na vlastní oči , jak po nocích po Evropě - v létě- občas jsou tlupy zlodějů- hl. kluci - dělají neplechu v zaparkovaných a možná spících autech.......na odpočívadlech - blízko měst bych byla opatrná a držela hlídky.....lezou do aut zezadu a kradou napakované věci.....
Slovinsko, Černá Hora, Wales, Anglie, Irsko, itálie, Ukrajina, USA, Kanada?
Který mudrc článek vyplodil?