1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 roky

Řekl bych, že nejlepší bude Nissan Pathfinder 3,2. RRSport mám a je to nejspíš nejporuchovější auto na světě. Má najeto jen 200000 km. Letos jsem se pokusil 3 x s ním vyjet a pokaždé z toho byly 2 měsíce v servisu, všechno elektronika. Naposledy je tam od září, autorizovaný servis si do vánoc neporadil s řídící jednotkou....dám ho do šrotu.

6
Před 3 roky

Za mne jedině Volkswagen Touareg V8, 4.2 TDI, s výkonem 250 kW se vzduchovým podvozkem. Nepopsatelně suprové svezení, velký výkon i kroutící moment. Když potřebuješ nebo jen chceš, šlápneš na plyn a vystřelí tak, že zapadneš do té pohodlné a přitom super sedačky. Vzduchový podvozek má stavitelnou výšku s ovládáním z místa řidiče, navíc můžeš zvolit normální ON road nebo OFF road a vyjet skoro kamkoliv. Navíc s občasným blázněním a rychlostí i přes 200 km/h se vejdu v průměru do 8,5 litrů nafty na 100 km. Zatím vyjedu kamkoliv, neprší a nesněží na mne, nemám bahno v botách... 😉 Navíc Touareg může oficiálně a legálně táhnout těžký přívěs třeba s jachtou, bagrem, karavanem, s koňmi, apod. Když něco nakládáš do kufru auta, můžeš si ho snížit pro pohodlnější nakládání. Takovou káru jen tak neutaháš 😉 . A mimochodem např. BMW X6, Audi Q7 apod. na něj podle mne v leckterém ohledu nemají šanci.

1
Před 5 roky

Kia Sorrento diesel manuál r.v. 2007, koule 3300 kg, spotřeba 10 l/100, projede vše, zatím najeto 220 tis km bezvoprav, jen spotřební materiál. Nedoceněné vozidlo.

11
Před 4 roky
Patrik Stav

Neprojede měl jsem jeep je na tom o poznání lepe

1
Před 11 měsíciUpraveno

Když si nejste jistý podívejte se do zákona 361/2000Sb, §80a:

f) B jsou zařazena motorová vozidla s výjimkou vozidel uvedených v písmenech a) až e), jejichž největší povolená hmotnost nepřevyšuje 3500 kg, určená pro přepravu nejvýše 8 osob kromě řidiče, ke kterým smí být připojeno přípojné vozidlo o největší povolené hmotnosti

1. nepřevyšující 750 kg,
  2. převyšující 750 kg, pokud největší povolená hmotnost této jízdní soupravy nepřevyšuje 3500 kg, nebo
  3. převyšující 750 kg, pokud největší povolená hmotnost této jízdní soupravy převyšuje 3500 kg, ale nepřevyšuje 4250 kg, jedná-li se o řidičské oprávnění v rozšířeném rozsahu

Příklad: vozidlo 2 tuny, vlek 1,5 tuny brzděný = můžete řídit s ŘP sk. B.

Před 4 roky

Ach jo no... jsem asi jediný kdo má LR Discovery II 1999 (Traktor) a jede to furt... k tomu mám i LR Discovery IV 2013 a jede to furt... a oba s koulí na 3,5t... a projel jsem s tím i motokrosovou trať a tankodrom... (bez přívěsu)

Žena má Volvo XC90 a je to docela dobrý SUVko... ale fakt to nejni OFFROAD...

Před 4 roky

mam GL i ML je to pohodle a luxusni svezeni, bagr n vleku zadny problem. ale jeste dosud mam Musso od ssang yonga. S tim uz jezdim na LPG asi 11 let a muze tahat 3,5 tuny, ale je to znata jen 105 kW. tehdy stal 50 tis kc a lpg pak 28. ale slouzi dodnes bez nejake zavady

4
Před 4 roky

Za automatem těžký přívěs ? No nechápu.Věřím Nissanu,ale starší provedení bez zbytečné elektroniky.Mám již pátého,tři Patroly a dva Pick-upy (Navara první serie).Protože se mi líbí Cherokee KK,pořídil jsem ho,ale ještě nevyzkoušel.Takže podle mne Nissan do roku2003.

3
Před 5 roky

Mám už 2 roky nissan pathfinder 2,5D Premium a jsem velmi spokojen. Má to tedy na kouli "jen" 3000 kg, ale když to valí lesem s přívěsem plným dřeva, máte pocit, že vás nic nezastaví 🙂 Manuál jsem vzal na doporučení, že automat není na přívěsy to nejlepší, nevím.

1
Před 5 roky

V8 OHV 10-12 litrů? Bezkonkurenční.

To i ten traktor pod kapotou v takovým autě bere 10 litrů mazutu na sto a servisně bude násobně dražší takže nejpozději druhého majitele sežere.

Takže RAM/Durango 🙂

7
Před 4 roky

Na titulni foto Dodge Durango, v textu nikde, krome zminky o 5,7 V8 Hemi u Jeepu. Nemyslim, ze je horsi/nakladnejsi nez ojety Landrover nebo Mercedes. Ja jsem s nim velmi spokojeny.

3
Před 4 roky
Karel Klucky

Hemi? 😉

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA