Ten článek nejspíš napsala nějaká mařka z kuchyně! Takové nesmysly a nepravdy písálek co skutečně rozumí autům nedovolí napsat! A poslední článek o Land Rover mě zcela ujistil, že autor rozumí pouze tampónům
Land Cruiser 150 3,0 D4D, 2010, teď má 395000 km a jezdí bez problémů. Servis jenom pravidelný. Na kouli 3000 kg. Vlek s naloženým autem ani nepozná. V Africe dobře vědí, co je to držák.
Nepochopim proc neni ve vyuce B zahrnut i vozik za ty prachy by to mela byt samozremost
7 z 10 lidí neumí s vozíkem zacouvat, to je velmi trapné a proto bych dal i na malý vozík jízdy povinně s instruktorem a zkoušky taky.
Může mi někdo vysvětlit k čemu je SUV ve městě?Jenom to zabírá parkovací místa a jinak je to na dvě věci.
Je to in.A těm nemohoucím se lépe nasedá.Že jsou postrachem silnic je nezajímá.A že vám omlátí auto protože s tím neumí parkovat jak by smet.
Oblíbenou ojetinou na tahání těžkých vleků je Volkswagen Touareg???Landrover??? takovou blbost nedelejte,
Já mám ty LandRovery slovy DVA a hele překvapení jezdí to furt... jeden je z roku 1999...
Takže také ostatním doporučím - taky to nekupujte = levný ND a servis udělá i Pákistánec s kladivem... a tím poškodíte naší ekonomiku... protože ty servisy si nevydělaj...
Nejlepší na tahání přívěsů je jakýkoliv elektromobil. Tam je to jasně daně,ten je k tomu přímo předurčen!
Prosím, nekrmte trolla, toto není jeho jediný web.
Mám již druhou starou X5 v manuálu a nedám na ni dopustit s auto přepravníkem objezdena celá Evropa s minimem závad.Prazdná do 8 l s vlekem 11l.
Dalibor to napsal dobře, většina těch větších SUV potřebují slušné zacházení a pravidelný servis. Dalibore, rád si tě čtu. Vašek
Jestli chcete tahat 3500 kg, lacino jdete do Kia Sorento v automatu
Sorento nemá 3,5t v TP na TZ...
Mám Nissan Pathfinder 2,5 140kw a neměnil bych. V terénu super a utáhne cokoliv. A sedmimístná verze se vždycky hodí.