Viper z roku 1993 jsem krátce užíval a mohu potvrdit, že jeho řízení není skutečně pro začátečníky. Stačilo nešetrné přidání plynu a malér byl hned, protože vás zadek předběhl. Většina bouraček na Youtube je právě tím, že řidič přidal zejména na výjezdu ze zatáčky moc plyn. To pak nezachránily ani pneu 375/17/30 vzadu a 325 na předku. Na naše okresky to bylo nepohodlné a docela špatně ovladatelné auto, kterého potenciál šlo využít jedině na dálnici nebo na okruhu. Ani podvozek nebyl zrovna moc povedený, to se zlepšilo až s nástupcem.
Nyní sním, nejezdím. Milovala jsem celý život auta, ale nerozuměla. Kdyby zastavilo, nechám a jedu třeba tramvají.Na Klárově /jako mladá/ mi přestalo jet auto. Vystoupila, policistovi, který řídil dopravu dala klíče i papíry. Řekla, je Vaše, sedla na 22 a jela domů.Večer mi přivezl opravené auto.Já se omluvila, táta mi řekl.....Když jsem čas žila v Německu obj. v bílé barvě Porche? na splátky. Přivezli, já sedla, nastartovala, vylétlo to jako bumerang, omluvila, odvezli zpátky. Není to pro člověka jako já.Ale bylo tak krásně maličké na zaparkování. Pak jsem měla BMW 525. Ježdění jako v letadle. Ani Mercedes se nevyrovnal. Na chvíli měla.Tyto auta uvedená v článku jsou krásná.Musí být nádhera frčet dopředu a všichni by zůstávali vzadu. Nyní se budu muset spokojit projet se s Lamborginim, v tom jsem ještě nejela za peníze, jak nabízejí. Už jsou jen vzpomínky. Řidiči, jezděte, pokud můžete, nepůjčujte své auto nikomu. Je to jen Váš mazlíček.
No, to je toho. Jsou to jen auta. Mě dnes někdo poslal na FB fotku předělávky starého šlapacího šicího stroje na auto a vypadá to fantasticky. Kdo tady vyrábí modely těchto aut pro děti, na baterie nebo šlapací. Můj malý bratr ještě v MŠ dostal autíčko na baterku od našeho táty. Bylo to původně jeho autíčko na hraní a bratrovi to autíčko někdo z bytu v bytovce ukradl. Šlapací auto měl Moskviče jako ostatní děti. I malí kluci si chtějí hrát a tam bych začala, kvalitní hračkou.
Tak si to zkuste se sportovním vozem Škodou Felicia z šedesátých let. Řízení jde ztuha (podle dnešních měřítek), brzdy nic moc, auto lehké, zejména zadek, kola podseknutá, žádné asistenty, takže i výkon motoru 50Hp mohl být nebezpečný.
Jen jsem chtěl doplnit, že podseknutá byla zadní kola a řízení, které šlo ztuha mělo vůli už z výroby.
Když mi kamarád půjčil své 2.3 Capri, na mokru to bylo taky divoký. Mazda MX 6 poskytovala daleko vyšší výkon, ale nebyla s ní taková legrace. Když jsme s bráchou v devadesátých vyrazili na zamrzlé letiště za Příbramí s žigulíkem, to byla škola smyku. Ideální na učení se se zadokolkou.
Za mě je potřeba umět řídit každé auto je to pokaždé jiné pokud jezdí jen s manuálem nebude umět s automatem to nemyslím se rozjed a zastavit ale třeba dle potřeby podřadit nebo zařadit výš podle plynu aj
U letadel musíte mít na každý éro zkoušky. Pamatuji, když jsem musel do práce Cliem, přesden jsem jezdil s Transitem, a pak jsem s rendolfem nedokázal vyjet z řady, protože má lehoučkou spojku
Tak teda rozhodně za mě Porsche 911 GT2 (993) a říkalo se mu Ovdovovač.
S výkonem 430 koní v 5 750 ot/min, o 22 víc než nabízelo Turbo, a 540 Nm v 4 500 otáčkách přes šestistupňovou manuální převodovku, konkrétně posílenou verzi Typu G50/32. Peklo
Stačí z moderních aut vyškubnout ESP a jiné pomocníky, a škarpy budou plné.
Mládežníci nemají tušení, co to je náhon na zadek, lehký zadek a kapánek sněhu či vody na silnici….
Mládežníci naopak tušení mají,e36ky,e46ky a miaty za ceny pod půl kila a zábavy mraky 😉
Nejhezčí je Delta Integrale a stojí zlomek. Utrhnout jí na suchu chce také hodně odvahy a dá se s ní jezdit i v zimě což se o těhle autech říci nedá.
Mám Porsche Carreru GTS a tam lze taky spoustu věcí vypnout nebo nastavit.
Před asi 5 lety jsem měla možnost se projet v Dodge Viper. Krucipísek to je auto ......
AC Cobra je krásné auto.
Mimochodem, Bugatti taky dělají na žádost v manuálu ne ?
Ne.