chybí mi tam první 911 turbo s krátkym rozvorem a turbodírou... však se říkalo že ze supersportů dělaloo poražené a z manželek vdovy
Přesně tak.
Jo, jízda s F40 mě hodně bavila. Letět 300kou po státovce, to bylo něco. Taky jsem se hodněkrát vyboural. Ještěže v Test Drive II měl člověk 5 životů....
Je dobře že se dělala auta která si musel řidič zasloužit, Ne každé auto je pro každého řidiče! Dnes je vše pryč a nevratně!
Takhle to vypadá když gruzínec prodává Japonce! Odkaz
ani to neotvírám a budu hádat. Mazda ?!
Hustý je ten McLaren F1. V době jeho vývoje McLaren pracoval s Mercedesem v rámci formule 1, ale auto raději udělal s baworákem.
By mě zajímalo, kdo dnes by se rozjel s T601? Tenkrát s tím jezdily i ženy. A toto nemělo ani super výkon.
Já bych se s koňským povozem možná taky ani nerozjel. Otázka je, proč bych to vůbec dělal.
Postrádám český komentář ve stylu "Felicie, bez posilovače, bez asistentů, bez serepetiček, bez ničeho."
Škoda, že do ní nedávali osmiválec, možná by byla v seznamu 😃
Subaru Impreza WRX STI v jakékoli generaci, stejně tak Mitsubishi Lancer EVO, také BMW M3 f80 s vypnutou stabilizací...
Kdyby těch aut bylo 6, myslím, že tím posledním by bylo Clio V6. Tohle sehnat nenabourané už snad ani nejde.
Nádherná auta, dnešní "řidiči" by si je moc neužili, nej bylo Porsche 911 Turbo.
Neužili neumí už jezdit jako my v ladě škodovce 1000 MB aj