1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

chybí mi tam první 911 turbo s krátkym rozvorem a turbodírou... však se říkalo že ze supersportů dělaloo poražené a z manželek vdovy

1
Před 3 roky
Lukáš Radosta

Přesně tak.

Před 3 roky

Jo, jízda s F40 mě hodně bavila. Letět 300kou po státovce, to bylo něco. Taky jsem se hodněkrát vyboural. Ještěže v Test Drive II měl člověk 5 životů....

11

Je dobře že se dělala auta která si musel řidič zasloužit, Ne každé auto je pro každého řidiče! Dnes je vše pryč a nevratně!

9
Před 3 roky

Takhle to vypadá když gruzínec prodává Japonce! Odkaz

Před 3 roky
Milan Kuchař

ani to neotvírám a budu hádat. Mazda ?!

Před 3 roky

Hustý je ten McLaren F1. V době jeho vývoje McLaren pracoval s Mercedesem v rámci formule 1, ale auto raději udělal s baworákem.

2
Před 3 roky

By mě zajímalo, kdo dnes by se rozjel s T601? Tenkrát s tím jezdily i ženy. A toto nemělo ani super výkon.

1
Před 3 roky
Petas Prokop

Já bych se s koňským povozem možná taky ani nerozjel. Otázka je, proč bych to vůbec dělal.

3
Před 3 roky

Postrádám český komentář ve stylu "Felicie, bez posilovače, bez asistentů, bez serepetiček, bez ničeho."

1
Před 3 roky
Daniele Hošek

Škoda, že do ní nedávali osmiválec, možná by byla v seznamu 😃

3
Před 3 roky

Subaru Impreza WRX STI v jakékoli generaci, stejně tak Mitsubishi Lancer EVO, také BMW M3 f80 s vypnutou stabilizací...

1
Před 3 roky

Kdyby těch aut bylo 6, myslím, že tím posledním by bylo Clio V6. Tohle sehnat nenabourané už snad ani nejde.

2
Před 3 roky

Nádherná auta, dnešní "řidiči" by si je moc neužili, nej bylo Porsche 911 Turbo.

1
Před 3 roky
Prodejna Sládek

Neužili neumí už jezdit jako my v ladě škodovce 1000 MB aj

1
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt