1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 rokyUpraveno

Co to kvaka autor za blbost? Lze!

Zadny wallbox neni potreba. Na 7kW uz musi 3f zasuvka, nema dnes kazdy v novostavbe “zasuvku pro cirkularku”

Nabijim z obycejne zasuvky uplne v pohode. Rano “plna nadrz”.Nic vic neni potreba !

Je videt ze je to jen teoretik, EV doma nenabiji….

Před 2 roky

U nás je objem elektromobilů k klasickým autům ani ne 3% což je nic, statistická chyba.😁Tak nám nepodsouvejte jak je lidi chtějí.Nechteji,prdí vám na ně!!

15
Před 2 roky
Jiří Adámek

Elektromobily už předběhly auta na LPG a CNG a jejich podíl poroste.

13
Před 2 roky

Až jednou me okolnosti donutí používat EV protože nic jiného nepůjde koupit, budu mít takový vehikl jedine na operak a nudu jo nabijet asi jedine na rychlonabijeckach a je mi jedno jestli pak ta baterie bude ve 100 tisících ko. Jako jsem kvůli autu nebudovat garáž nebudu kvůli EV překopávat 50m zahrady a budovat wallbox pod třešní . Auto mi má sloužit , ne já jemu.

3
Před 2 roky

A hele, největší elektrofanatik a apoštol světlých zítřků opět v akci, hlásá a káže jednou moudro za druhým! Ovečky děkují svému velkému guru Martinovi.

8
Před 2 roky
Petr Čížek

A hele, největší elektrokokot zase přispívá do diskuze k tématu, kterému zhola vůbec nerozumí.

2
Před 2 roky

Rozmáhá se nám v jazyku takový nešvar .. viz: "Baterie elektromobilů se skládají z několika (jednotek až nízkých desítek) modulů..." Co znamená nižší/vyšší desítka matematický? Už i novináři (jazykově s vyšší zdatností) převzali tento ministerský paskvil? 🤔

5
Před 2 roky
František Ullmann

Ne vyssi desitka, ale vyssi desitky. To je treba 80. Nizsi desitky jsou treba 20. Nechapu, co na tom neni jasne.

2
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Koukám že na seznamu jsou tímto tématem úplně posedlý. Nabíjet 10-80% Ok ale!!!! Minimálně jednou až 2x měsíčně nabít do 100% jelikož se baterie balancují až nad 80%. !!! A nejlépe je nechat doma pomalu nabíjet na 100% a nechat třeba 2 hodiny na nabíječce aby se baterie vybalancovali. Je o tom článek na seznamu.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA