Co to kvaka autor za blbost? Lze!
Zadny wallbox neni potreba. Na 7kW uz musi 3f zasuvka, nema dnes kazdy v novostavbe “zasuvku pro cirkularku”
Nabijim z obycejne zasuvky uplne v pohode. Rano “plna nadrz”.Nic vic neni potreba !
Je videt ze je to jen teoretik, EV doma nenabiji….
U nás je objem elektromobilů k klasickým autům ani ne 3% což je nic, statistická chyba.😁Tak nám nepodsouvejte jak je lidi chtějí.Nechteji,prdí vám na ně!!
Elektromobily už předběhly auta na LPG a CNG a jejich podíl poroste.
Až jednou me okolnosti donutí používat EV protože nic jiného nepůjde koupit, budu mít takový vehikl jedine na operak a nudu jo nabijet asi jedine na rychlonabijeckach a je mi jedno jestli pak ta baterie bude ve 100 tisících ko. Jako jsem kvůli autu nebudovat garáž nebudu kvůli EV překopávat 50m zahrady a budovat wallbox pod třešní . Auto mi má sloužit , ne já jemu.
A hele, největší elektrofanatik a apoštol světlých zítřků opět v akci, hlásá a káže jednou moudro za druhým! Ovečky děkují svému velkému guru Martinovi.
A hele, největší elektrokokot zase přispívá do diskuze k tématu, kterému zhola vůbec nerozumí.
Rozmáhá se nám v jazyku takový nešvar .. viz: "Baterie elektromobilů se skládají z několika (jednotek až nízkých desítek) modulů..." Co znamená nižší/vyšší desítka matematický? Už i novináři (jazykově s vyšší zdatností) převzali tento ministerský paskvil? 🤔
Ne vyssi desitka, ale vyssi desitky. To je treba 80. Nizsi desitky jsou treba 20. Nechapu, co na tom neni jasne.
Koukám že na seznamu jsou tímto tématem úplně posedlý. Nabíjet 10-80% Ok ale!!!! Minimálně jednou až 2x měsíčně nabít do 100% jelikož se baterie balancují až nad 80%. !!! A nejlépe je nechat doma pomalu nabíjet na 100% a nechat třeba 2 hodiny na nabíječce aby se baterie vybalancovali. Je o tom článek na seznamu.