1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Ta lexusoidní tlama je hnus. Zbytek auta je úplně stejný nesmysl. V druhé řadě kapitánské sedačky a třetí řada mezi koly má 3 (nepoužitelná) místa? Motorizace vhodná tak na mamataxi a cena na činku hodně sebevědomá, na to, co to (ne)umí.

29
Před 5 měsíci
Jaroslav Metelka

Spalovak ma 125 kw a 280 nm a elektro motro k tomu 55kw a 300 nm.....Ty mamko taxi...... 😄

17
Před 5 měsíci

Zase Dongfeng? 😀 ... Za rok prodeju 2024 jsem v seznamu top100 modelů nenašel jediný dongfeng, ani na ulici si je nevybavuji, vlastně krom tohoto webu o tu značku jen zřídka někde zavadím 😀

21
Před 5 měsíci
Radek Vích

Tak u nás to moc rozšířená značka není. To je fakt. Dongfeng je druhý největší výrobce automobilů v Číně s více než 50letou tradicí v automobilovém segmentu a roční produkcí přes 3,5 milionu automobilů. Takže ona ta auta asi někde jezdí.

1
Před 5 měsíciUpraveno

Já jsem si ho na podzim koupil a zatím maximální spokojenost. Uspořádání sedadel 2+2+3 nám vyhovuje víc než 2+3+2, při nastupování do 3. řady tak nemusíme nic sklápět. Jsme 6tičlenná rodina a o 3. řadu sedadel nám šlo nejvíc. Motor sice není žádný velký silák, ale vzhledem k našemu místu bydliště, kde nemáme žádnou dálnici široko daleko, je dostatečný. Průměrnou spotřebu máme 7,1 l/100km. Zkoušeli jsme si sednout do 3. řady spousty SUV (Kodiaq, Santa Fe, Sorento, Tiguan) a všechny byly úplně na hov..., prostě nepoužitelný. V těchto deb...ních SUV sedíte hrozně dole, skoro až na podlaze s koleny u brady.

8
Před 5 měsíci

ten předek se vážně nepovedl. MPV fajn, alespon nekdo, ale toto provedení 2 + 2 + 3 je možné tak u větších aut typ "amerik", ale tady vážně ne..

6
Před 5 měsíci

Současný výběr mezi MPV je žalostný. Na chuť jsem nepřišel ani současným civilizovaným dodávkám typu Berlingo, Caddy,... Tváří se jako super volba pro rodiny, ale jízdně to pořád není ono. Hrozně to drncá na nerovnostech, v zatáčkách se to hrozně naklání. Já jsem zkrátka na našem trhu nenašel lepší volbu než tenhle U-Tour. K ojetinám nemám důvěru, ty prostě nechci.

3
Před 5 měsíci

Další krasavec. Přemýšlel jsem, že si koupím Dong dang 15xe, ale rozhodl jsem se pro Kuomintang Q49-c. Anebo také Wok xie nemusí být špatný. Ale jenom verze 6985 a.

Před 5 měsíci
Lumir Kaplan

Doporučil bych Ping Pong 😆

2
Před 5 měsíci

Co je to za pseudohybrid, když to nefunguje v zimě. Je to jen na pomoc akceleraci jinak nic.Hybrid se spotřebou 9 litrů na obsah motoru 1,5 je paskvil. Maska bídná napodobenina Lexusu, jak tady již někdo psal.

10
Před 5 měsíci

Ta čínská pouťová estetika moc oku nelahodí. Zepředu vypadá, že už to někde bouralo. Středový tunel zase politý lepidlem. Ale až to bude mít každý...

9
Před 5 měsíci

Hold je to Čína auto je od pohledu skaredy jako byl Rodius ten měl alespoň ne tak barevný interiér. Ten interiér to splet barev.

1
Před 5 měsíci

Majurniku, uz je po vanocich, premie od cinskeho chlebodarce budou az za rok, tak se trochu hod do klidu...

3
Před 5 měsíci
Petr Čížek

Majurník je v Číně legenda. Tady by ale zasloužil polní soud.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt