Jsem gay. Nikdy bych se takto nikde neproduciroval.Pristupujte ke vsem tak, ze nejsou z jednoho pytle. Ani gayove. Na jednoho v satech pripada 50 normalnich lidi, to je proste fakt.
Nikdy jsem nebyl odpůrcem homosexuálů, protože homosexualita se nachází v přírodě běžně. Ale tvrdit, že je tohle normální, mi přijde poněkud přehnané. Možná, že by to nějakou návštěvu odborníka chtělo... Obzvlášť ten černoch s motýly nemá vkus 😄
👍👍👍
Humus a ne styl, nevšiml jsem si že by to zajímalo někoho normálního, úchylky přitahují uchyli, jednoho dne se ucho utrhne...zatím vděčí za uznání většinové spolecnosti...paraziti...žádný genderless ale gender-fuj...
spíše GenderGrc
Co je "genderless" na tom, když chlapy navléknou do dámských šatů a ženské do obleků? Pořád to budou jen chlapi v šatech a ženské v oblecích.
O Genderless můžeme hovořit ve chvíli, kdy bude fuk, co kdo nosí.
Kamarád předběhl dobu. Za dob bolševíka si nechal na vandry ušít dlouhé šaty. Nemohl si je vynachválit, jak to v nich větralo. 😄
To je hnus a ne styl.
Je to naprosto v pořádku člověk jakéhokoliv pohlaví má právo nosit oblečení které se mu líbí. Ať jde o muže v dámských šatech nebo ženu v mužských šatech atd. je to v pořádku.
Není to v pořádku !!!
Kam to spěje ???
Asi taky nosíš ženské hadry 😄 😄 😄
Omlouvám se...ale přijde mi to poněkud úchylné...
A proč? Nosíte kalhoty? Vždyť ty byly ještě v minulém století brané jako mužský oděv (kdybyste si je tehdá vzala, byla byste za úchylnou braná vy). Tak proč by nemohli muži nosit šaty nebo sukně? V dávnějších dobách tyhle kusy nosili všichni, tak proč by nemohli i teď. Navíc je to jen kus látky, zbytečné to takhle řešit.
Svět se zbláznil, snad ani ne svět, jako někteří lidé. To není normální.
Asi by potřebovali léčit.
Zlaté časy našich předků, měli tolik práce, že neměli čas vymýšlet zhovadilosti.
Dřív se psychicky nemocní lidé léčily a nebo zavíraly do blázince.Dneska se dávají na obdiv a jdou příkladem.Společnost jako taková totálně degeneruje a upadá