1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Jsem gay. Nikdy bych se takto nikde neproduciroval.Pristupujte ke vsem tak, ze nejsou z jednoho pytle. Ani gayove. Na jednoho v satech pripada 50 normalnich lidi, to je proste fakt.

13
Před 4 roky

Nikdy jsem nebyl odpůrcem homosexuálů, protože homosexualita se nachází v přírodě běžně. Ale tvrdit, že je tohle normální, mi přijde poněkud přehnané. Možná, že by to nějakou návštěvu odborníka chtělo... Obzvlášť ten černoch s motýly nemá vkus 😄

28
Před 4 roky
Andrei Ranger

👍👍👍

3
Před 4 roky

Humus a ne styl, nevšiml jsem si že by to zajímalo někoho normálního, úchylky přitahují uchyli, jednoho dne se ucho utrhne...zatím vděčí za uznání většinové spolecnosti...paraziti...žádný genderless ale gender-fuj...

34
Před 4 roky
David Lašek

spíše GenderGrc

Před 4 roky

Co je "genderless" na tom, když chlapy navléknou do dámských šatů a ženské do obleků? Pořád to budou jen chlapi v šatech a ženské v oblecích.

O Genderless můžeme hovořit ve chvíli, kdy bude fuk, co kdo nosí.

7
Před 4 roky

Kamarád předběhl dobu. Za dob bolševíka si nechal na vandry ušít dlouhé šaty. Nemohl si je vynachválit, jak to v nich větralo. 😄

8
Před 4 roky

To je hnus a ne styl.

31
Před 4 roky

Je to naprosto v pořádku člověk jakéhokoliv pohlaví má právo nosit oblečení které se mu líbí. Ať jde o muže v dámských šatech nebo ženu v mužských šatech atd. je to v pořádku.

9
Před 4 roky
Jan Novotný

Není to v pořádku !!!

Kam to spěje ???

Asi taky nosíš ženské hadry 😄 😄 😄

1
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Omlouvám se...ale přijde mi to poněkud úchylné...

22
Před 4 roky
Jitka Škáchová

A proč? Nosíte kalhoty? Vždyť ty byly ještě v minulém století brané jako mužský oděv (kdybyste si je tehdá vzala, byla byste za úchylnou braná vy). Tak proč by nemohli muži nosit šaty nebo sukně? V dávnějších dobách tyhle kusy nosili všichni, tak proč by nemohli i teď. Navíc je to jen kus látky, zbytečné to takhle řešit.

21
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 4 roky

Svět se zbláznil, snad ani ne svět, jako někteří lidé. To není normální.

Asi by potřebovali léčit.

Zlaté časy našich předků, měli tolik práce, že neměli čas vymýšlet zhovadilosti.

5
Před 4 roky

Dřív se psychicky nemocní lidé léčily a nebo zavíraly do blázince.Dneska se dávají na obdiv a jdou příkladem.Společnost jako taková totálně degeneruje a upadá

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA