1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Máte smůlu kašpaři, vaše návrhy nikoho nezajímají, proč to vaše vláda nezrušila, byla u moci do listopadu 2025? 😉

26
Před 5 měsíci

Nechápu proč se to řeší. Dřív jsme měli sámošky ve všední dny do šesti, v sobotu do 11-12. hod. Kdo nebyl v krámě do desíti, neměl rohlíky na neděli) Každý s tím počítal. Za mě -o svátky bych nechal zavřeno. Lidi si potřebujou taky orazit a když někdo něco jó potřebuje, večerky jedou. A ušetří se 100% příplatek za práci pro zaměstnance o svátek. Je to jen názor.

12
Před 5 měsíci

To už nemají co řešit?? Je to jen snaha se zviditelnit když nemají co jiného nabídnout!!!

Bohužel. Kdysi byla ODS na špici ale dnes?? Propadák!!

2
Před 5 měsíci

Protože ODS už je politická mrtvola,tak vymyslí kde co,jen aby se o ní vědělo.Ale je to marné...Ale já bych ty prodeje o svátcích zakázal,lidi mají odpočívat a ne čučet v obchodě,když si ostatní užívají...A ať to bude tak nebo tak,přežiji to,jsou důležitější věci v životě...

3
Před 5 měsíci

Ti mají ale starosti. Proč to neprosadili v bývalé vládě? Mě ten zákaz nevadí. Jen bych to sjednotil, ať to není v každém svátku jinak.

2
Před 5 měsíci

Pořád se cpete na západ, pořád brečíte že chcete patřit na západ ale na západě je v neděli zavřeno a ve svátek taky,tak kám chcete patřit.

7
Před 5 měsíci

Decroix a Němcová na úsek salámu a Kupka s Fialou za pokladnu.

19
Před 5 měsíci
Jaromir Jancik

To by ten obchod okamžitě zkrachoval, kdo normální by se chtěl při nakupovaní koukat na ty jejich ksichty? 😉

10
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

A že by si tam šli za kasu stoupnout o svátcích odesáci?

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA