Máte smůlu kašpaři, vaše návrhy nikoho nezajímají, proč to vaše vláda nezrušila, byla u moci do listopadu 2025? 😉
Nechápu proč se to řeší. Dřív jsme měli sámošky ve všední dny do šesti, v sobotu do 11-12. hod. Kdo nebyl v krámě do desíti, neměl rohlíky na neděli) Každý s tím počítal. Za mě -o svátky bych nechal zavřeno. Lidi si potřebujou taky orazit a když někdo něco jó potřebuje, večerky jedou. A ušetří se 100% příplatek za práci pro zaměstnance o svátek. Je to jen názor.
To už nemají co řešit?? Je to jen snaha se zviditelnit když nemají co jiného nabídnout!!!
Bohužel. Kdysi byla ODS na špici ale dnes?? Propadák!!
Protože ODS už je politická mrtvola,tak vymyslí kde co,jen aby se o ní vědělo.Ale je to marné...Ale já bych ty prodeje o svátcích zakázal,lidi mají odpočívat a ne čučet v obchodě,když si ostatní užívají...A ať to bude tak nebo tak,přežiji to,jsou důležitější věci v životě...
Ti mají ale starosti. Proč to neprosadili v bývalé vládě? Mě ten zákaz nevadí. Jen bych to sjednotil, ať to není v každém svátku jinak.
Pořád se cpete na západ, pořád brečíte že chcete patřit na západ ale na západě je v neděli zavřeno a ve svátek taky,tak kám chcete patřit.
Decroix a Němcová na úsek salámu a Kupka s Fialou za pokladnu.
To by ten obchod okamžitě zkrachoval, kdo normální by se chtěl při nakupovaní koukat na ty jejich ksichty? 😉
A že by si tam šli za kasu stoupnout o svátcích odesáci?