1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

U nás odešli 4 lidi kvůli penězům protože jim nikdo nepřidal a pak brečí že nemají lidí takže asi tak.V ČSAD odešlo 13 řidičů nikdo se nezabýval proč vzali Ukrajince Ukrajinky a těm to stačí ale budou brečet že nemají lidi

4
Před 8 měsíci

v roce 2020 bylo sčítání lidu, domů, vybavení ...a pak se objevovali články jak to s námi vypadá...

v roce 2021 vyšel článek budu citovat vlastními slovy...:

v republice je 35000O lidí od 18 do 39 let kteří nejsou nikde evidování. Tedy ani na pracáku, na sociálce, částečně ve zdravotnictví...

živý to rodiče...

ta sranda přijde až rodiče zemřou a oni nebudou mít odpracované roky a nedostanou důchody....

Před 8 měsíci

Stačí CV, které není sepsáno podle "normy" a náborář se loučí. Zda žadatel něco v oboru umí, je vedlejší. Přijímání pracovníků, které řídí pracovní agentury je kontraproduktivní.

1
Před 8 měsíciUpraveno

mozna jen pracovnici ochotni delat na smeny za 25000 nejsou

3
Před 8 měsíci

tak to má pan naborář ještě hodně velké mezery .... ono by to jistě šlo...ale na volné vstupy do fitka..to bohužel nevyhraje

23
Před 8 měsíci

Jsem přesvědčena,že by zabraly vyšší mzdy, náborové příspěvky a máte lidí kolik bude třeba. Větší zvýhodnění pro samoživitele, kratší pracovní doby pro ně, podnikové školky..

13
Před 8 měsíci

Je vám 55+ máte všechny kvalifikace na určitou odbornost? Řekněte že nechcete na Švarc a už se vám nikdo neozve.

24
Před 8 měsíci

Je zajímavé, že já již 3/4 roku hledám práci a protože jsem zkušený odbornik 55+, tak o mne zájem není - tak at někdo nevykládá, že nejsou lidi.

7
Před 8 měsíci

To by jistě zajímalo lidi, kteří hledají práci déle než rok, protože není zájem, takové fiktívní inzeráty aby na pracáku měli co dělat...

6
Před 8 měsíciUpraveno

"Hledáme juniory."

3 roky praxe a znalost firemních technologií, ke kterým se jako soukromník nikdy nedostanete, podmínkou...

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA