1600/1600Zbývá 1600 znaků

Před pár lety jsem byla na dovolené na Krétě a v naší skupině zájezdu byli celkem 3 lidé, kteří cestovali sami. Během dvou dnů se spřátelili s ostatními a bylo po samotě 🙂 Takže - nebát se cestovat sama, takových je více 😄

17
Před 26 dnyUpraveno

Tak v tom případě asi najít nějakého mladíka kolem 25 let, ti jsou většinou také sami a cestovat s ním. Že mne to také nenapadlo 🙁 a já blbec prolézal seznamky a snažil se o mladé a neměl s kým cestovat. Šance by byly si daleko větší. Ideálně pokud máte dost peněz, tak chudého studenta.

11
Před 25 dny
Tomáš Medek

To by asi vlastní babičky žárlily, kdyby se to ujalo ve velkém😀

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 26 dny

Jsem duchodky ne a klidne cestuji sama a to casto do Egypta,vzdycky se s nekym seznamite.Ceske zeny jezdi ve vetsine pripadu samotne,chlapum se nechce a nebo jsou rozvedene.

6
Před 26 dnyUpraveno
Helena Luklová

Jak kterým chlapům se nechce - já jsem letos už byl na 11 zahraničních cestách a loni na 20.

9
Zobrazit další 2 reakce
Před 26 dny

Sama, nejlepší rozhodnutí v mém životě, kdy jsem se k tomu odvážila.

19
Před 26 dny
Jana Stehlíková

Kolegyne taky takhle jezdi, je ji neco malo pres padesat a je velmi spokojena. Pry si mnohem vic pokeca s domorodci (ona je tedy hodne komunikativni typ a sympatacka, takove slunicko:). Prvni cesta byla trochu narocna, ale ted si zvykla, ze si vse muze sama rozplanovat a nemuze si to vynachvalit.

13
Zobrazit další reakci
Před 25 dny

Když jsem sama, tak si jedu kdy chci, kam chci, denní i noční program, jídlo, vše po svém, ne? Prostě pohoda. Komu to asi může vadit? Ledaže byly nějak nesamostatné nebo co🤔

5
Před 25 dny

Je skvělé cestovat sama,jdu si kam chci a kdy chci, nemusím brát ohled na někoho jiného.Jenom mi vadí příplatky za lůžko.Takovych lidí je co by jeli sami,ale platit ty nekřesťanské peníze nechtějí.

1

Je to jednoznačně diskriminace. Copak single člověk nemůže cestovat za stejných podmínek jako ostatní? Jen kvůli tomu, že hotely zaspaly dobu😥

10

Ani bych neřekla, že s tím mají problém, jezdí samy, jen hotely a cestovky stále neumí dát slušné cenové nabídky.

3
Před 25 dny

Taky jsem jezdila sama,akorát jsem musela vybírat, kde nemusím platit jednou tolik za volnou postel, takže výběr destinací se dost zúžil.

1
Před 25 dny

Cestují sama a ráda, odmítám nabídky na sdílení pokoje s někým..Jsem pánem svého času i pokoje, nemusím se omezovat absolutné v ničem..

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt