1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

On nemá ze zákona právo na demonstraci ? On je v bezpečnostních složkách? Nebo proč je okolo toho takový humbuk?

31
Před 2 roky
Josef Dvořák

Protože je to známý člověk a viděl ten zásah zblízka.

4
Před 2 roky

Člověk ve funkci děkana není nikdy jen sám za sebe. Tedy si nemůže dovolit prezentovat jen své osobní názory. S touto či podobnou funkcí požívá výhod daných mu funkcí, kerou vykonává. Ševčík toto pravidlo porušil a ne jednou. Měl by tedy sám odejít. Nic na tom nemění právo na cokoliv. Tak to prostě je, ať se vám to líbí či ne.

11
Před 2 roky

Ve své funkci nemá co pohledávat a ješte hustit do posluchačů VŠ své bláboly. On má být v první řadě apolitický když chce někoho učit. Tu svoji politiku může uplatňovat tak akorák doma v rodině.

36
Před 2 roky
Vladimir Janata

Nemusí být apolitický, nic takového zákon neříká. A pokud chce demonstrovat je to jeho demokratické právo. Pozor na to, linie mezi diktaturou a demokracii je velmi tenká

18
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Chlape, máš moji podporu. Je to soutěž, kdo co vydrží. Mláďátka jsou nešťastná, protože je bukanýři moc nepodporují. A rodiče ani neví , že

mají ještě děti, ikdyž na vysoké škole , aale společensky totálně neschopné

37
Před 2 roky

Nenechte se vyštípat. Je to jak za totality. Zavřít vás sice nemůžou, ale zato vyhodit z práce ano. Takže jsme tam kde jsme byli.

52
Před 2 roky
Maria Tylsar

Totalitní praktiky předváděla lůza u NM, kde se "šel jsem okolo" nacpal taky.

29
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Kdo zapálil Suchánkovic stodolu,kdo způsobil nízkou dojivost skotu na tachovsku,kdo zdražil rajčata ,papriky,máslo ,elektřinu a plyn?? Kdo zakopal do hnoje dva páry gumových rukavic s cynickými slovy "na později" byl jste to vy pane Ševčíku ??!!

2
Před 2 roky

Ševčík má prd. Ty videa která jsou běžně dostupná hovoří jasně. Je ostudou akademické svéry a myslím, že je nejvyšší čas, aby si začal balit věci z te skříně, která je za nim na úvodní fotografii.

44
Před 2 roky
Lukáš Pavlovský

Povídejte co je ostudného na tom, že se někdo pokouší zastat spoluobčana, který byl před ním napaden?

27
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 2 roky

Pan (dříve soudruh) děkan se drží židle jako cosi košile.

Já mu také držím palce škoda že jsem tak daleko na jeho přednášku bych ihned šel a podpořil pana děkana 👍👍👍

39
Před 2 roky
Kuldosaf Jan Vysusil

Podpořit ho můžete podpisem petice. Už jsem tak také učinila.

Odkaz

www.petice.com
Podpora pana doc. Ing. Miroslava Ševčíka, CSc.
5
Před 2 roky

Nýmand, který se chce zviditelnit. Ani z pohledu profesního, ani lidského nemá přidanou hodnotu...zaseklý v popularitě 90.let...

17
Před 2 roky
Kupka Ma

Nýmand seš akorát tak ty.Takže když jde člověk na demonstraci tak proto aby se zviditelnil,tvl tvoje pochody to je něco teda.To že ho za to začne dnešní diktatura vyhazovat z práce nemohl vědět,to se na mě nezlob.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt