1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Nezmění, přesto je třeba se stále ozývat!

Jinak nás čeká plíživý posun do totality.

9
Před 5 měsíci

To jako že svobodné volby jsou málo? Revolucionáři z náměstí by rádi volili znovu,jako když to nevyšlo na podzim,tak se to musí opakovat? Milión chvilek fakt neví co je to demokracie.

26
Před 5 měsíci
Miroslav Palenik

A vy toužíte po připojení k RU?

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Výsledky voleb kde vládnou strany které se do parlamentu dostaly s ohromným výsledkem 5 plus málo procent Je mi 78 let ale dorazím jen abych se nemusela stydět za to že tuto vládu národní ostudy volili hlavně důchodci Navrhuji změnit zákon tak že volit budou lidé od 16 do 60 O jejich budoucnost jde my už to doklepeme třeba s Mickey mousem

6
Před 5 měsíci
Jitka Králová

A co bude dál, pokud nevyhrajou Vámi preferované strany? Budou smět volit jenom voliči pětikolky? Musíte prostě respektovat, že vyhrál Babiš a přestat řvát na náměstí. Zkuste prostě pro příště najít lídra, který plní předvolební sliby a nepodléhá kmotrům.

9
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Dnes už zprofanovaný spolek, který se sám za vlády Fialy ukázal jen jako spolek antibabiš. Kauzy Fialové vlády nijak nekomentoval.

13
Před 5 měsíci

Já myslím, že Chvilky mluví samy za sebe. Původní demonstrace na Letné, kvůli podpoře prezidenta a smskám. Pak se zjistí, že je to prkotina, tak se demonstrace nechá a jen se vymění téma. Asi sponzoři! 🤣 A ještě vzkaz pro ovečky: veřejnoprávní média jsou běžně v západních zemích placené státem. Řvete o východu a přitom je to věc západní. 🤣🤣🤣

1
Před 5 měsíci

Ja tam budu demonstrovat svůj nesouhlas s rozpočtem, s Burešem, Okamurou, Macinkou a zmocněným Turkem...Politická kultura jde zase na pár let do kopru...Je to naše právo, vyjádřit svůj názor.

15
Před 5 měsíci
Roman Musalek

Tak na vyřvávani na náměstích je vás dost,ale volby, to je jiný kafe co? Můžete si za to SPOLU, líný chodit volit!

10
Před 5 měsíci

Necháme li makaka,fašouny a klausovce řádit po vzoru Trumpa,skončíme jako Slováci a Maďaři.Proto bude Letná plná.Je třeba ukázat vládě,že jim stát nepatří...

5
Před 5 měsíci

🤣🤣🤣🤣demonstrovat proti demokratickému výsledků voleb

Před 5 měsíci
Neterda Lukas

To pro mě nebude demonstrace proti výsledkům voleb.Respektuji je.Pro mě to bude vyjádření nesouhlasu s kroky vlády, která slíbila,ale neplní, která snížila politickou kulturu na minimum

Před 5 měsíci

Kdyby se rozhodl promluvit na Letné pán Jakob, tak je po Babišovi!

Před 5 měsíci

Republiku si pozvracet nenecháme!

4
Před 5 měsíci
Ivan Novák Ml.

Ti co vládli minulé 4 roky ji rovnou pokáleli.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA