Chtějí úplnou kontrolu nad obyvatelstvem trochu mi to připomíná komunismus snad nám v budoucnu nebudou montovat kamery v domácnosti a GPS čip na tělo.
Evropa určitě směřuje zpátky do totality je to pořád zákaz, příkaz, povinné platby TV i když se na ČT nedívám, bankovní kontroly , kontroly emisí, velký bratr na nás dohlíží kam jedeme autem a kdo dohlédne na politiky?
Prijde vám to normální v moderní demokracii?
Ne trochu , ale úplně to připomíná rudocha.
Je to pro Vaše dobro a nebo jak se říká u nás na západě za velkou louží je to pro Váši ochranu...pro Vaše bezpečí....a tak tady vláda odzbrojuje legální držitelé zbrání, vláda tu svobodně demokraticky odstavuje-zamrazuje účty lidem kteří poslali v přepočtu více než 300kč na konvoj svobody( to že pak maj problém zaplatit nájem atd ...nikoho nezajímá neb podpořit konvoj svobody bylo velice nebezpečné 🙂), demokratická vláda západní uvažuje že lovci budou moci mít zbraně bez zásobníku jen s 1 nábojem ( to proto aby ti co maj nelegálně sehnane zbraně, automaty atd asi měli už jednoznačnou výhodu) o tom že mít pistoli na vlastní obranu je tu zakázano se ani bavit nebudu neb vlada demokraticky rozhodla, že to není pro lidi bezpečné takže vše zakázala, stejně tak jako na svobodných demokratických západních sítích (fcb) nejde tady u nás sdílet zpravodajský obsah, neboť to vláda zakázala a koukám, že u nás v CR to jde hopem do řiti taky i když tady kde jsem ještě naštěstí nejsou technické kontroly aut ( i když některé by na silnici neměli co dělat dávno, ale to si ohlídá policie na ulicích) nejsou tady emise a hlavně není tady žádný zasr.... green deal a stále je kam utect, tedy všude je něco ale obávám se o CR neb Brusel co vymejšlí za pytloviny + naše slavná vláda ...no nevím nevím
A máte tu zpět policejní stát...
Asi se konečně rozhoupu k tomu VPN, anonymním oknům, atd.
Tomu se říká NWO, Nový světový řád. Toto dopustit nesmíme. Pokud necháme všechno dojít tak daleko, je konec. Loni v 1.června si EU schválila FEDERACI EVROPA. Teť začínají mluvit o jejím vytvoření a digitálním euru. Digitální euro by mělo začít platit v říjnu 2025. Pokud necháme vzniknout Federaci Evropa, tak nám seberou měnu a od října digitální měna, sociální kredity, příděl vašich peněz a zároveň příkaz za co je utratit. Nemyslete,že peníze ušetříte, budou mít expiraci. Buď nakoupíte nebo nebudete mít nic. Tak nějak to funguje v Číně.
Udejte se preventivně , ať víme kdo vám vymývá mozek .
Pokud jsou to weby ctící narativy vlády a s peněžní podporou vlády nebo jsou to samostatná média co na 100% vládu nepodporují.
Nejvyšší čas zprovoznit VPN.
Normální sprosté zasahovánído soukromí občanů a komančovské šmírování. Chtějí mít nad občany absolutní kontrolu. Samozřejmě DEMOKRATICKOU.🤮🤮🤮🤮
"Je to pro vaše dobro", tak začínají všechny totalitní praktiky
Mě osobně se to nelíbí - jsem proti - všema deseti !
A šrouby se utahují😂😂😂 no fakt to těm mladejm závidím!