1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 13 dny

tak když jsme byli pod CCCP , tak jsme bojovali proti imperialistům ze západu , teď bojujeme proti imperialistům z Ruska , to fakt nevymyslíš

12
Před 13 dny
Jan Thomaier

Jeden z rozdílů byl třeba ten, že nám sem CCCP provedlo invazi a okupovalo nás vojskem. Já už tady Ruský (to byl stejně základ CCCP) okupanty nechci, vy ano?

10
Před 13 dny

Tenhle trapák by měl zalézt hodně hluboko, nikdo ho nebere, je hloupý a směšný. Zeman měl pravdu, dělá nám jen ostudu.

15
Před 13 dny
Alena Rybnickova

Ostudu nám dělal notorik Zeman, máte v tom zmatek, jako ostatně ve všem.

6
Před 13 dny

Je sranda, jak vehementně to dezoláti popírají, když sám Putler to opakovaně veřejně prohlašuje

26
Před 13 dny
Lukáš Hamřík

Já také, opakovaně, veřejně prohlašuji, že už konečně půjdu k holiči se nechat ostříhat. Také, pořád, nic. Nicméně, já nejsem Putin.

Před 12 dny

Lipavský bojuje za zánik práva veta , tím zánik naší suverenity ve prospěch Bruselu , lhaní o Rusku je pokrytectví . Fialová vláda je nejhorší destruktivní prvek v našich dějinách

6
Před 13 dny

Lipánku, přestaň štěkat, jsi směšný. Chtělo by také vymyslet něco vlastní hlavou.

38
Před 13 dny
Jaroslav Beránek

Tak se předveď.

3
Před 12 dny

To je skutečnost a proto nesmí ve volbách dostat ANO=Babiš s motoristy a teroristy demokracie tolik hlasů, aby mohli sestavit vládu. Jinak jsme pod ruskou kontrolou se souhlasem vlády. Není to snad někomu jasné?

1
Před 12 dny

V dávné minulosti jsem volil ODS , ale když takový člověk je na kandidátce za ODS ,tak to už je úplná tragédie . Nevolitelný a dál nepíšu , protože by můj příspěvek byl smazán .

3
Před 12 dnyUpraveno
Jiří Otáhal

Dávná minulost. To bylo ještě za klause? Tak v tu dobu to bylo prašť jak uhoď.

Před 13 dny

Rozpad SSSR byl největší geopolitickou katastrofou. Jinak řečeno, pořádky z 80-tých let. Svaz Česko-Sovětského přátelství, noty z Kremlu soudruzi. V tom případě mladá generace opustí vlast.

3
Před 13 dny

Lipánku, přestaň strašit. Nech Rusáka na pokoji. Abys jednou za pomocí jejich agentů neletěl z okna, někde v Dubaji. Japonec a Rusák neodpouští.

4
Před 13 dny

Honzo jestli to neni od tebe poplašná zpráva za to se chodí k soudu kdo ti řekl že Putin chce českou republiku pod svou kontrolu to mas ze své hlavy ??

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt