tak když jsme byli pod CCCP , tak jsme bojovali proti imperialistům ze západu , teď bojujeme proti imperialistům z Ruska , to fakt nevymyslíš
Jeden z rozdílů byl třeba ten, že nám sem CCCP provedlo invazi a okupovalo nás vojskem. Já už tady Ruský (to byl stejně základ CCCP) okupanty nechci, vy ano?
Tenhle trapák by měl zalézt hodně hluboko, nikdo ho nebere, je hloupý a směšný. Zeman měl pravdu, dělá nám jen ostudu.
Ostudu nám dělal notorik Zeman, máte v tom zmatek, jako ostatně ve všem.
Je sranda, jak vehementně to dezoláti popírají, když sám Putler to opakovaně veřejně prohlašuje
Já také, opakovaně, veřejně prohlašuji, že už konečně půjdu k holiči se nechat ostříhat. Také, pořád, nic. Nicméně, já nejsem Putin.
Lipavský bojuje za zánik práva veta , tím zánik naší suverenity ve prospěch Bruselu , lhaní o Rusku je pokrytectví . Fialová vláda je nejhorší destruktivní prvek v našich dějinách
Lipánku, přestaň štěkat, jsi směšný. Chtělo by také vymyslet něco vlastní hlavou.
Tak se předveď.
To je skutečnost a proto nesmí ve volbách dostat ANO=Babiš s motoristy a teroristy demokracie tolik hlasů, aby mohli sestavit vládu. Jinak jsme pod ruskou kontrolou se souhlasem vlády. Není to snad někomu jasné?
V dávné minulosti jsem volil ODS , ale když takový člověk je na kandidátce za ODS ,tak to už je úplná tragédie . Nevolitelný a dál nepíšu , protože by můj příspěvek byl smazán .
Dávná minulost. To bylo ještě za klause? Tak v tu dobu to bylo prašť jak uhoď.
Rozpad SSSR byl největší geopolitickou katastrofou. Jinak řečeno, pořádky z 80-tých let. Svaz Česko-Sovětského přátelství, noty z Kremlu soudruzi. V tom případě mladá generace opustí vlast.
Lipánku, přestaň strašit. Nech Rusáka na pokoji. Abys jednou za pomocí jejich agentů neletěl z okna, někde v Dubaji. Japonec a Rusák neodpouští.
Honzo jestli to neni od tebe poplašná zpráva za to se chodí k soudu kdo ti řekl že Putin chce českou republiku pod svou kontrolu to mas ze své hlavy ??