1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

.. Jakýkoliv majitel rusského pasu s jakýmikolv názory na russkou současnost nemá na našem území v současnosti podle mého názoru vůbec co pohledávat 🙁 ! Nikita s Reginou ať si jdou ,,hrdinně" žvanit na Rudé náměstí! Takových podobných ,,hrdinů" už tady máme i bez nich už asi dost a Putler je u nich pořád u moci! 🙁 !

11
Před 5 měsíci

Pro vcítění do ruské mentální reality doporučuji též můj soukromý „sociologický průzkum“, který jsem si udělal mezi svými známými ve Východním Mordoru:

„Letem ruským světem aneb sonda do hlubin rusákovy duše“:

Odkaz

nebo obsáhlá (kompletní) verze:

Odkaz

Jde o mou soukromou anketu, ve které jsem oslovil koncem roku 2025 zhruba 600 mých známých, potažmo přátel (dnes již zřejmě vesměs bývalých) ve všech regionech Ruské federace, s jednoduchou otázkou: „do jaké míry má ruská agrese podporu ruských obyvatel?“, resp. „jak na válku a vztahy se Západem nahlíží prostí ruští občané?“.

medium.seznam.cz
Letem ruským světem aneb Sonda do temných hlubin rusákovy duše - výňatky - Médium.cz
Můj soukromý „sociologický průzkum“ ohledně názorů na ruskou agresi vůči Ukrajině a vztahy mezi Ruskem a Západem, který jsem si udělal mezi svým známými ve Východním Mordoru během masivního...
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA