Napadá mě jediné - při tom pracovním tempu, co nasadil, dlouho Bureš nevydrží. To je naše zatím jediná naděje... Pak jenom zásah přírodních živlů..
Ono žvanění 24/7 nemá s prací nic společného.
Tak tohle by nevymyslel ani Prchal😄. Chybí mu už jen svatozář. Jojo, na všechno svoje dohlíží a jeho voliči čekají a čekají na tu ČR nejlepší na planetě .
👍👍👍
Hezký pokus udělat z komára velblouda. Pokud si ale má rozhlas udržet úroveň, měl by krysu správně nazývat krysou, když už jsem začal s tou zvířecí terminologií.
Zdravím, hezky napsáno.
Jen kdyby tomu tak bylo...🤔, jak je hezky popsáno. Mnoho rozumných lidí bude opravdu rádo, až pan AB se svou sektou nebudou řídt raději už nic...
S takhle vysokým rozpočtem aby všechno nešlapalo - vládní úředníci musí mít zlatá pera.
Manager to tedy opravdu není spíše bych použila slovo hojynář
Manažer pro Česko? To nemyslite vážně !!!! Má jen své zájmy prosperita svého ekonomického imperia! Nikdo mně to nevymluvi! Navic v zahranični politice nevypočitatelný ,úskočný v zájmu své V3 s kamarády Ficem,Orbánem a utajeně pro ruský! Takový Slovenský Car co vládne v Česku! Doháni to kroji a Dnem vlajky!!!!! To už tady bylo ,dokonce politická strana Vlajka !!!!
Filosofové, politologové už tady vládli a "dovládli".
Nyní potřebujeme reálnou politiku, pragmatismus. Je nutné tvrdě pracovat, napravit škody a vést zemi k hospodářskému rozkvětu. Urážky, kritika a dehonestace vládě nepomůžou.
Valentová, valentová, žijete v jiném světě. Jestli vám vadí kritika na dnešní vládu, tak to je norma demokracie, kterou ráda vždy zmiňujete. Chtěla by jste určitě vládu jedné strany nebo totalitu jako v Rusku. Totiž i vy jste nejvíc křičela na fialovo vládu. Dokonce když se lidem něco nelíbí, tak to můžou veřejně sdělit, proto se můžete v sobotu přijít podívat na Letnou, aby jste viděla tu demokracii naživo.
Když někdo musí dělat přesčas, znamená to, že svou práci v normálním čase neumí.
Babiš prý není: ‚Žádný filozof, ale tvrdý manažer.‘
Skutečnost: Ani jedno z výše uvedeného není pravda.