Do všeho se s.. e a ničemu nerozumí.
Pardon, umí - krást , lhát udávat, vysávat státní rozpočet , dosazuje do vedení státu
jen Slováky, Japonce , Turka a oddané hloupé lokaje , kterým se směje , jak poslouchají.
Takto vedený stát přivede tam ,kde již je Horní a Dolní Uhersko .
Voliči ANO , SPD, Motoráků , budete živořit pod vládou Východu a pitomců.
Dobře vám tak .
Bodou vám tvrdit , jak se máte krásně, ale budete se bát vyjádřit jiný názor
a stát fronty před prázdnými krámy . Sláva vám .
To jste chtěli?
👍👍👍
Už půl roku před volbami ta noční proruská můra, která nás zlikviduje a postrčí k Rusku.... Takže Fico, Orbán, Babiš. Nikdy jsem si nemyslel, že český národ je tak hloupý. Nebo ty volby byly úplně o něčem jiném, ať kdokoliv hodil cokoliv do volební schránky.
Ten slovenský zloděj by měl táhnout tam odkud přišel.Dělá si z naší země svou kolonii.
Apolitický manažerský styl práce. Poté, co zná každý v'týmu' své role, bylo zveřejněno programové prohlášení, ukázka toho, jak se obyčejného podnikatele mohl stát TOP úspěšný manažer. Ať se to komu líbí nebo nelíbí. To není pochvala ani kritika, to je pravdivý obraz současného předsedy vlády. 🤔👍👋
Tenhle hlupoň a top manažer ? Jste spadl z jahody?
Drobná oprava titulku
‚Žádný filozof, ale mafián, zbabělec a zloděj.‘ Po třech měsících od návratu k moci víme, jaký Babiš vládne.
Odkaz

ano tvrdý zloděj, to sedí. Obyčejné lidi okrádá mnohem více než pravice. Nejen že ze slibů nesplnil nic a vše udělal jako obvykle opačně. Paliva mohl zlevnit aniž by to rozpočet poznal díky mnohem vyššímu výběru DPH a? NIC, elektřina že bude levná? NIC, OZE přesunul na stát tzn. zase na lidi a drsně zvednul platby za jistič - toho si tupci volící ANO nevšimnou, Zelená úsporám? Zrušeno. Dotace ale navýšeny Agrofertu, zastropování důchodů- zrušeno, znárodnění resp Agrofertizace půdy skoro scjváleno.Tohle těm voličům zrovna přeju, aby přišli o půdu, resp možnost prodat jen hospodařícímu zemědělci takže většinou firmě pod Agrofertem za směšný peníz. To mu konečně projde, neb koalice ho podrží aby nebyly šéfové vydáni trestnímu stíhání.
👍👍👍👍
Spíš natvrdlý manažer .
Pěkně vychčůranej. Na vlastní krvi mu nezáleží, na jediném občanovi mu nezáleží, vše pro STBANOFERT a další jeho firmy. Krade nám naši zemi v přímém přenosu, chce získat další firmu, a to firmu Česká republika. A úplatní Čecháčkové tohoto zločince opětovně zvolili, na potomcích jim pranic nezáleží. Smutný to úkaz, přímo k 🤮🤮🤮.
Babiš, ale není manager, filozof už vůbec ne, lingvistika je pro něj sprosté slovo. A označení podnikal je taktéž zavádějící. Jediné za co mu lze přičíst úspěch je že dokáže jít za svým cílem za každou cenu, obzvláště když tu cenu platí někdo jiný. A nejlépe stát, protože stát se nebrání a platí občané tedy mi všichni.
Neustále pracují a že to není vůbec vidět. Zatím neudělali nic a vše co měli v plánu tak odkládají na neurčito. Takže zatím nešlape nic.
"Neustále pracují a že to není vůbec vidět."
Mám strach z toho až to bude vidět.
Tak jsme se dočkali. Český rozhlas publikuje oslavné ódy na vůdce. Neměla by být placená reklama označená. Každopádně chaotický senilní drotár má k manažerovi stejně daleko, jako já k primabaleríně. O jeho schopnosti pracovat jsme měli možnost se přesvědčit už při jeho minulém vládnutí, kdy problémy buď brutálně zkomplikoval, nebo prostě nechal vyhnít. Jedinou starost má o svůj kšeft a podvody. Je to zlodějský ublábolený nýmand.
Že si Babiš nerozumí s počítačem a všechno musí mít vytištěné, bych ještě pochopila. Ale úplně mě šokovala fotka z PS, kde Babiš listuje ve stolním kalendáři, kde má zjevně napsaný svůj program. I v dnešní době bych ještě pochopila klasický diář, ale přímo kalendář?
Je to divné...
Někteří lidé jsou až nezdravě konzervativní. Já taky. Ač vlastním "chytrý" telefon, fotografuji fotoaparáty a dělám videa kamerou, pracuji s klasickým PC, hudbu poslouchám z rádia, nebo přehrávače.
Jo, a ten telefon mám na telefonování, případně odeslání SMS.
No a i když mám mnohem míň povinností než pan Babiš, taky si vše značím do kalendáře.