Ty vole ty její dcery to jsou fakt držáky.. to je hnus. Raději by se měla jít učit a ne ji vystavuje maminka jako zmalovanou prostitutku
Lépe bych to nenapsala.
Podle mě to není žádná mimořádná krasavice, ale to je věc názoru. Spíš se divím, proč dělá paní Kubelková z holčičky pětadvacetiletou ženu? A to samé z druhou dcerou.
nejde o lichotivé, nelichotivé pozy, ale o to, že hasnoucí hvězda vědomě prodává svou mladinkou dceru, aby se ještě udržela na výsluní, možná si to ani neuvědomuje, čemu všemu špatnému jí vystavuje, proč krade své dceři dospívání, jednou se jí to škaredě vymstí, ano ted se na mě budou valit kameny, nadávky, jaká že jsem mrcha závistivá, ale já se nenaštvu ani neurazím, vím své a za tím si stojím
Obě její dcery mají takový dementní výraz v obličeji. Chytré asi moc nebudou, tak je mamka někomu nacpe do postele.
No očička by to chtělo trochu poštelovat🤣Fotit 13letou slečnu v těchto pozach je myslím trochu přes čaru.A že by byla krásná?Nezdá se mi🤣Ubrat makeup a vůbec trochu ubrat🤣
Už jim připravuje půdu pro modelingový svět,ale dětství žádné.A 13 letá takhle zmalovaná, to není žádná krása.V přirozenosti je krása !V jejím věku je mnoho hezkých děvčat i bez retuše.
Tohle bych své třináctileté dcerce neudělala .....je to trapné, paní Kubelková by se měla vzpamatovat.
Vážení,
dnešním dnem máme rozhodnuto, tohle už ani Agátka nedohoní....a proto prosím virbl 🥁🥁🥁 titul NEJVĚTŠÍ OKURKA, v okurkové sezóně 2022 získává....přenádherná a již 20 let spokojená a zamilovaná paní Iva Kubelková a její dvě neuvěřitelně krásné do modelingu se hodící dcery....upřímně gratulujeme🥳💥👏
Kubelková bude asi dost na penízky . Holky musí také přispět.
Na té fotce, co není namalovaná jí to sluší. Ale takhle výrazný make-up ve 13 letech???