1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Nechutně přemalovaná. Vůbec není pěkná. Měla by ukazovat svou přirozenou krásu.

7
Před 2 roky
Renata Cieslarová

hlavně by neměla ukazovat a dělat to co sama nechce, chci věřit, že ne všechna děvčata jsou v tomto věku až tak zkažená, zvědavá na byznys ,,velkého,, světa, ano s panenkami si už dávno nehrají, o to je to horší když mají sami panáčky, ale jiné

4
Před 2 roky

Já si myslím, že se nám už delší dobu nezamlouvá, jak Kubelková všude cpe a prezentuje své děti,..tahle je ve 13ti zmalovaná jak plakát a máma je na to ještě pyšná ?? 😮Jak jsem kdysi Kubelkovou vnímala, že existuje,...tak teď mě je čím dál víc protivná !!!!

135
Před 2 roky

Paní Kubelková mi donedávna ještě vůbec nevadila,měla jsem ji za inteligentní a rozumnou ženu….Ale od chvíle,kdy neustále promuje své dcery a CPE je médiím se mi úplně zprotivila.Vždyť se podívejte jak na těch fotkách ona vypadá….😅,už nic hezkého,přirozeného,jen naspulene rty s obočím vystrelenym do nebe!

Její mladší dcera?Pidlooka obyčejná holka,nic zajímavého.🙄

27
Marta Novotná

tak se na ni nekoukejte,

4
Před 2 roky

Ošklivá ale třeba za pár let vyroste do krásy :- ) :- ) :- )

18
Před 2 roky

Ještě že jsou ty filtry

43
Před 2 roky

To bude doma damske peklo, ta mladsi uz chce taky, tak se musi mama cinit. V hlave bude vymeteno, na hokejku nebo kopacku se musi brzy. Mama I holky tim zijou, odmala nic jineho nevidely. Tata bude mimo deni, tak tomu vladne mamka. Uprimne se tim bavim.

38
Před 2 roky

Strašný....Paní Iva je hezká ale dcery už moc ne ale pro každou mámu je její dítě nejkrásnější.....spíš mi vadí co z nich dělá..... zajišťuje jim kariéru.....jako ve 13 ji takhle prodávat.....vážně to vypadá jak prodej s bílým masem......🤮 Kde je dětství?

68
Před 2 roky
Eva Koutná

Přesně tak. Holka by měla mít jiné záliby, odpovídající jejímu věku. Ale dneska je ta generace někde jinde. Mnozí neumí nic jiného, než se stále sami fotit, jsou sebestřední, řeší každou pitomost na sobě, trumfují se mezi sebou...Nějaké to obyčejné kamarádství, přát si jeden druhému to dobré, povídat si mezi sebou /ne jen přes mobil a další vymoženosti/, ale opravdu být spolu třeba celé odpoledne, číst kmížku, věnovat se nějaké kreativní činnosti...To mnozí ani neví, co to vlastně po nich člověk chce. Úmyslně říkám mnozí, protože ještě pořád jsou světlé vyjímky. Naštěstí...

21

z některých komentářů je mi opravdu zle. za nás jsme se na ,,základce,, malovat nesměly. ale pokud jsme měly možnost, tak už jsme se malovaly potají. na střední už to celkem šlo. když moje dcera chodila na základku, tam bylo běžné, že se děvčata v posledních dvou ročnících už malovala. nic jsem nezakazovala. chtěla to, měla to...sama dospěla k tomu, že někdy méně je více a jsou příležitosti, kdy je vhodné tzv. večerní líčení, a kdy jen stačí jenom zvíraznit oči. nejvíc může ale člověku ublížit právě mluvené(psané)slovo více. to jsou pak ti závistivci šťastní, že někoho dokázali srazit. ubohá vlastnost těchto lichých lidí.

5
Před 2 roky
Pavlína Danielčíková

líčení není meritem věci, ale veřejný prodej jejich dcer, a hlavně tu mladší kočírovat do vod, kam by ještě vstupovat neměla, pády jsou potom hodně zlé, to je vzakz pro vás Pvlíno, a všem co mají tak zcestné názory

3

Pardon ale kdo napsal, že je kopie matky by měl jít na operaci očí. Oči dcery jsou tvrde, hrubé, výraz ani nemluvím, nechápu a to nemluvím že vypadá má 25. Dle mého je to tuctova holka, která se než maminky vůbec nikam nedostane a nebýt jména matky prostě nemá šanci.jenže co má dělat když nic jiného nezná

46
Před 2 roky
Marcela Stanislavová

Je celý otec, bohužel🤷.

18
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Proč je ve 13ti letech tak zmalovaná?

120
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt